SkiArena

Facebook
 

Mosty u Jablunkova – aktuální počasí a sníh

Počasí

čt

19
Skorojasno

19
Polojasno

so

20
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

Webkamery

Hotel Stará Ameryka

***
 
Hotel
Jablunkov
Vzdálenost od střediska
Mosty u Jablunkova:
 
5 km
Souřadnice GPS:
49.5685N
18.7718E

Hotel Stará Ameryka je 3*hotel s kapacitou 30 lůžek, který je nově postaven na místě bývalé ubytovny vojáků z 2. světové války v podhůří Těšínských Beskyd na okraji Jablunkova.  V hotelu naleznete největší kryté dětské hřiště v Beskydech, kde všichni mohou strávit příjemné chvíle. Naleznete zde ideální místo pro rodiny s dětmi, jednotlivce i páry v jakémkoliv věku.

Když se rozhodnete strávit u nás svou dovolenou, tak se určitě nudit nebudete. Kromě rodinného hotelu, stylové restaurace a dětské herny Vám pobyt zpříjemní Wellness centrum se saunou a vířivkou a bazénem s protiproudem. V sousedství hotelu se nachází volnočasový areál Ameryka, ve kterém je také koupaliště, lanové centrum, hřiště na beachvolleyball, bowling a dětské průlezky s mini lanovým centrem včetně pirátské plachetnice.

V průběhu celého roku je součástí herny Dětské centrum, které pravidelně v dopoledních hodinách pořádá kurzy a programy pro děti již od kojeneckého věku. Součástí dovolených a pobytů je i pestrá nabídka animačních programů.

V celém hotelu je k dispozici wifi připojení. Parkoviště přímo u hotelu.

Hotel je bezbariérový. Stravovací, ubytovací i ostatní služby jsou přístupné pro osoby se zdravotním postižením. Všechna podlaží hotelu jsou přístupná bezbariérově díky výtahu.

 

Pokoje

Ubytování v hotelu je možné ve dvou-, tří- a čtyřlůžkových pokojích. Pokoje typu standard jsou pohodlné pokoje pro páry či rodiny s dětmi. Výhled pokojů je směřován z části do lesa, jiné jsou situovány na koupaliště. Součástí každého pokoje je předsíň se skříní, prostorem na uložení obuvi a věšáky. Ložnice je vybavena pohodlnými postelemi a je možné ji rozšířit o přistýlku či postýlku pro děti. Na všech pokojích je také psací stůl a konferenční stolek s křesly. Každý pokoj má své vlastní sociální zařízení. K dispozici je na vyžádání dětský nočník a vanička.

Hotel disponuje jedním plně bezbariérovým pokojem, který je vhodný a pohodlný pro jednotlivce či pro páry. Pokoj je také možné rozšířit o postýlku pro děti. Pokoj je plně bezbariérový, včetně sociálního zařízení.

 

Gastronomie

Součástí hotelu je stylová restaurace, která Vám zajistí nejen snídaně, obědy i večeře v rámci nabídky hotelu, ale nabídne i příjemné posezení s celodenní nabídkou jídel. Díky velké dětské herně si rodiče mohou vychutnat některou z místních gorolských specialit a ochutnat místní pivo Koníček a děti mají o zábavu postaráno. V případě zájmu je k dispozici salónek pro 20 lidí a velký sál s kapacitou 100 míst. Samozřejmostí je profesionální cateringové zázemí.

 

Okolí

Hotel můžete využít jako výchozí místo k pěším vycházkám po okolní přírodě a tůrám po Těšínských Beskydech, další výlety můžete podniknout na kolech po okolních cyklostezkách. Autem můžete navštívit sousední Polsko a Slovensko. V zimním období si určitě vyberete nejeden z četných okolních lyžařských areálů či trasy na běžkách.

 

Doprava

Autem: přímo k hotelu Autobusová zastávka: 400 m  Vlakové nádraží: 3 km Centrum: 1 km

 

Další

V celém hotelu je k dispozici wifi připojení zdarma.

Parkoviště u hotelu zdarma.

Wellness a sauna:

Vstup do wellnes centra - 250 Kč / 90min / max 4 osoby

 

Akce

Cenové zvýhodnění u dětí:

Ubytování

- dítě 0-3 let - zdarma

- dítě 4-10 let - 50% sleva

Strava - poloviční porce

- snídaně - 60 Kč/dítě

- večeře - 80 Kč/dítě

- polopenze - 140 Kč/dítě

- plná penze - 200 Kč/dítě

Animační program pro děti

1. dítě - 350Kč (cca 5 hodin) 2. dítě v rodině - 250 Kč 3. dítě a další v rodině - zdarma

(při naplnění skupiny min. 5 dětí, cena včetně použitého materiálu)

 

 

Zpět na Mosty u Jablunkova

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter