SkiArena

Facebook
 

Mosty u Jablunkova – aktuální počasí a sníh

Počasí

út

22
Jasno

st

21
Skorojasno

čt

18
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

Webkamery

Horský hotel Excelsior

***
 
Horský hotel
Horní Lomná
Vzdálenost od střediska
Mosty u Jablunkova:
 
8 km
Souřadnice GPS:
49.5467N
18.6484E

Horský hotel Excelsior se nachází v malebném prostřední těšínských Beskyd nedaleko hranice s Polskem a Slovenskem. Díky své poloze je ideálním místem nejen pro rodinnou rekreaci, ale také pro konání společenských akcí, svateb nebo podnikových školení a dalších. Okolí hotelu je vhodné nejen pro pěší turistiku či cykloturistiku. V zimním období nabízí vyžití lyžařům a běžkařům. V hotelu je k dispozici půjčovna kol a úschovna lyží. Pokoje hotelu Excelsior jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV + SAT + DVD, minibarem. Celý hotel je nekuřácký, zákaz pobytu se psy.

 

Pokoje

Pokoje jsou v modrych a červených barvách, nově zrekonstruované, prostorné, možnost přistýlky, pokoje pro rodinu s dětmi. Jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky se sprchou (nebo rohovou vanou), WC a televizi. Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, koupelnou, WC a televizí. Apartmán DE LUXE s rohovou vannou(obývací pokoj s kuchyňkým koutem, ložnice, koupelna s rohovou vanou.
Poznámka: Zákaz kouření v celé budově. Zákaz pobytu se psem.

1x dvoulůžkový apartmán s rohovou vanou - 2 dospělí + 1 děti
10x dvoulůžkový pokoj - 2 dospělí
14x dvoulužkový pokoj s přistýlkou - 2 dospělí + 1 děti
2x jednolůžkový pokoj - 1 dospělí
Vybavění pokojů;- postele jednolůžkove, manželskě postele,u postele noční stolky s nočnímí lampami, skříň, televite, koupelna se sprchou nebo s vanou.

Služby;SPA&WELLNESS, masáže, snídaně do postele,
Vybavění hotelů; Kurty squashové, kuželky, stolní tenis, badmington, sauna, výřivka, bazén, kulečník, restaurace, vinárna, zasedačka s dvd, klubovna na odpočinek, dětské hřišté, parking zdarma.  

 

Provozní doba

24h

 

Gastronomie

Restaurace s tanečním parketem slouží k rodinným oslavám, svatbám a firemním akcím. Banketka k pořádání rautů, vinárna s archivem a bar. Typicky česká a polská kuchyně, jídla pro vegetariány, speciality z italské kuchyně, dětská menu.

 

Okolí

Hotel se nachází v překrásné krajině obklopené lesy, čistým horským vzduchem a cyklosteskami. Pro milovníky pěších tůr a procházek je k vidění Česko-polský kostelík a studánka se zázračným pramenem. V zimě nabízí zdejší příroda stesky pro běžkaře, množství skiareálů vhodné pro začátečníky a pokročilé - Kozubová, Armáda a Mosty u Jablunkova.

 

Doprava

Při cestování autem jsou cesty v zimě udržované. Možnost dopravy vlakovým spojením do Jablunkova a autobusem do Horní Lomné. Zastávka je přímo pod Hotelem Excelsior. Hotel se nachází v blízkosti Českopolských hranic - nejkratší cesta 20km a poblíž Československých hranic.

 

Další

Zdarma střežené parkoviště přímo u hotelu. V plesové sezóně, pořádání plesů a bálů. Po celý rok můžete využít hotel k pořádání svateb, rodinných oslav a jubileí, firemní školení zaměstanců, prezentace firmy pro svou klientelu. Využití sportovního zařízení k pořádání bowlingových, squashových a badmintonových turnajů. Využití wellnes a spa pobytů k relaxaci . Vše pro strávení volného času pro děti a dospělé, nejen sportovně ale i rekreačně.

 

Akce

Víkendové pobyty se snídaní a 20% slevou na ubytování s možností využití výřivky, sauny a bazénu v ceně. 50% sleva na bowling Celotýdenní pobyty se snídaní pro celou rodinu s 20% slevou na ubytování s možností využití výřivky, sauny a bazénu v ceně. 50% sleva na bowling Speciální romantické balíčky pro dva Výjimečná zimní akce: Pokoje už od 800Kč se snídaní / noc / osoba

 

Zpět na Mosty u Jablunkova

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter