SkiArena

Facebook
 

Špičák – Železná Ruda – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

18
Skorojasno

út

23
Polojasno

st

21
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Aura pension Špičák

***
 
Pension
Železná Ruda
Vzdálenost od střediska
Špičák – Železná Ruda:
 
1 km
Souřadnice GPS:
49.1574N
13.2262E

Rodinný pension Aura, umístěný v samém srdci Šumavy, v centru sportovního areálu obce parkoviště pro hotelové hosty, kulečník, šipky, trampolína, půjčovna kol, holí na nordic walking, wifi zdarma.Aura Špičák u města Železná Ruda. Pro zpříjemnění vašeho pobytu na Šumavě Vám můžeme nabídnout 8 zcela nových a útulných pokojů s vlastním sociálním zařízením na každém pokoji, k dispozici je uzamykatelná garáž pro uložení kol ubytovaných, případně garáž pro parkování motocyklů. V pensionu je k dipozici kuchyňka s ledničkou, microwelle, elektrickým vařičem a jídelním stolem. Ve spodní části objektu potom najdete společenskou místnost s plasmovou televizí a nápojovou samoobslužnou lednicí, která je Vám k dispozici po celou dobu vašeho pobytu.

 

Pokoje

* V našem pensionu si hosté mohou vybrat ze dvou-, tří-, čtyřlůžkových pokojů. * Celkové pohodlí většiny pokojů doplňuje balkón nebo předzahrádka. * V každém pokoji je sprcha a WC. * Poskytujeme ubytování na 2 a více nocí, týdenní pobyty začínají většinou sobotou * a jsou cenově výhodnější. * Ceny podle termínů ubytování je v odkazu ceník. * V pensionu je k dispozici zdarma bezdrátové wi-fi připojení k internetu. * Pro ubytované hosty je k dispozici kuchynka

 

Provozní doba

Pozor!!! Je nutné dodržet čas příjezdu, případně se domluvit s majitelem na jiném čase, majitel není v objektu trvale přítomen.

 

Gastronomie

Bufetové snídaně podávané v restauraci jsou po dohodě možné, proti doplatku 120Kč na osobu. V pensionu nevaříme, pro hosty pensionu je k dispozici malá kuchyňka a v okolí je několik restaurací.

 

Okolí

V letní měsících je v provozu blízká půjčovna motokár, bike park na Špičáku, lanové centrum u nádraží v Železné Rudě a samozřejmě množství tratí pro cyklisty i pěší turistiku. Dostupnost sjezdových tratí je od 50 do 450 metrů. Na své si přijdou zdatní lyžaři i mírně pokročilí. Sjezdové tratě jsou rozděleny do několika stupňů obtížnosti. Pro ty nejmenší (ale nejen pro ně) zde funguje lyžařská škola. Dále pak můžete provozovat zimní sporty na Velkém Javoru, jež je od našeho pensionu vzdálen pouze 10 km (15 min. jízdy autem).

 

Doprava

Centrum města Železná Ruda je snadno dostupné pěšky (cca. 20 min.). Dále pak vlakem nebo autobusem (v letních měsících "ekologickým busem"). Vlakové nádraží i zastávka autobusu jsou od pensionu Aura vzdáleny cca. 200 metrů. Vzdálenost mezi Špičákem a Železnou Rudou je přibližně 1 kilometr!

 

Další

Další slevy a akce jsou v sekci balíčky/novinky na našich stránkách

V tomto pensionu je možné ubytování ne jednu noc jen po dohodě

s majitelem za příplatek 100Kč na osobu.

 

Zpět na Špičák – Železná Ruda

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter