SkiArena

Facebook
 

Špičák – Železná Ruda – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

18
Light rain showers

út

23
Polojasno

st

21
Jasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Penzion Vyhlídka

***
 
Pension
Železná Ruda
Vzdálenost od střediska
Špičák – Železná Ruda:
 
5 km
Souřadnice GPS:
49.2098N
13.1986E

Penzion Vyhlídka - Hojsova Stráž, Šumava (950m.n.m.) najdete v obci Hojsova Stráž nedaleko od Železné Rudy. Penzion má k dispozici 2,3,4 lůžkové pokoje. Celková kapacita penzionu je 36+6 lůžek.

K dispozici je dále nekuřácká jídelna, která se může změnit v učebnu, hernu, taneční parket, možností zapůjčení her (šachy,člověče…) a spoustu hraček pro naše nejmenší, saunu.

V letních měsících má co nabídnout velká udržovaná zahrada s bazénem a solárním ohřevem, dětský koutek s pískovištěm, dřevěnými hračkami a houpačkami. Na zahradě je travnaté hřiště, nebo zahradní posezení s grilem, ohništěm a krbem.

 

Pokoje

Na pokojích je teplá a studená voda pro potřeby ranní hygieny, koupelny , wc jsou společné na patře. Penzion nabízí i ubytování v pokojích s vlastní sprchou, wc , jedná se o pokoje vhodné pro rodiny s dětmi.

 

Provozní doba

Penzion je otevřen celoročně,slevy pro pobyt větších skupin/20 a více osob/

 

Gastronomie

Penzion Vyhlídka nabízí ubytování se snídaní či polopenzí, v penzionu nelze vařit individuálně. K dispozici je celodenně restaurace, kde se podávají hotová jídla, minutky a různé laskominy.Jsme držitelem certifikátu Šumava originální produkt.

 

Okolí

Přímo před penzionem Vyhlídka začínají tratě cykloturistické i pro pěší turistiku. Železná Ruda nabízí bowling, motokáry, tenis, nebo krytý bazén. V letních měsících jezdí EKO autobusy směr Modrava, Prášily, Povydří, Čenkova pila, které vozí i kola. Kola je možno zapůjčit v půjčovně. V zimě se letní trasy promění v lyžařské běžecké tratě - 60km upravených stop.

 

Doprava

Autobusové nádraží: 20 m Vlakové nádraží: 2500 m

 

Akce

Pokud k nám přijedete podruhé obdržíte 10% SLEVU.

 

Zpět na Špičák – Železná Ruda

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter