SkiArena

Facebook
 

Lipno – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

20
Polojasno

po

20
Jasno

út

23
Jasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Penzion restaurace U Račáků

**+
 
Pension
Frymburk
Vzdálenost od střediska
Lipno:
 
7 km
Souřadnice GPS:
48.6951N
14.1958E

Vítáme Vás v rodinném penziónu v klidné vesničce Blatná, která se nachází nedaleko vodí přehrady Lipno. Nabízíme Vám ubytování v příjemném prostředí Šumavy, v těsné blízkosti šumavských lesů, ideálních na houbaření, a zároveň nedaleko rušných rekreačních center s aquaparky, půjčovnami lodí, kol a jinými kulturními a sportovními možnostmi. Blatná je vzdálena 4 km od přehradní nádrže Lipno (jmenovitě Frymburk). Ideálním výletem je i 20 km vzdálený Český Krumlov, zapsaný v dědictví UNESCO. Výhodou je též blízkost hranic s Rakouskem (bývalý hraniční přechod Studánky). V zimním období je zde možnost lyžování v 10km vzdáleném Skiareálu Lipno. Stejně tak i v příhraničních oblastech Rakouska ( Hochficht).

 

Pokoje

Nabízíme celoroční ubytování v krásném a klidném prostředí jižní Šumavy ve vesničce Blatná 5 km od Frymburka (směr Český Krumlov). Přichystány jsou pro Vás 2-3 lůžkové pokoje. Vchod z terasy nebo vnitřním schodištěm, samostaným sociálním zařízením ke každému pokoji. Na každém pokoji je malý kuchyňský kout.Jeden třilůžlový pokoj je vybaven kuchyňskou linkou a elektrickým dvouvařičem k přípravě vlastních jídel. K dispozici máte zastřešenou terasu u vchodu do pokojů, zahradu, krb. Cyklistická kola a motocykly je možné parkovat v krytém přístřešku. Auta parkují na vlastním parkovišti.

 

Provozní doba

11 °°-- 22°°

 

Gastronomie

Stylová restaurace s domáci kuchyní

 

Doprava

Autobusem - zastávka před penzionem směr Český krumlov - Frymburk. Vlakem do Lipna nad Vltavou nebo do Černý nad Vltavou ( Hůrka ) a pak autobusem. Vlastní doprava.

 

Další

Letní období: Zimní období: Návštěva Českého Krumlova (20km) Skiareál Lipno (11km) Klášter Vyšší Brod (20km) Lyžařské centrum Hochficht Koupání v Lipenském jezeře Bruslení na zamrzlém Lipně Aquapark Frymburk(5km) Aquapark Frymburk(5km) Aquapark Lipno nad Vltavou(11km) Aquapark Lipno nad Vltavou(11km) Sběr hub (0km) Bobová dráha Lipno nad Vltavou(11km) Rybaření na Lipně (5km) Bobová dráha Lipno nad Vltavou(11km) Rozhledna Svatý Tomáš

 

Zpět na Lipno

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter