SkiArena

Facebook
 

Lipno – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

20
Skorojasno

út

22
Skorojasno

st

20
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Apartmán Lipno nad Vltavou


 
Apartmán
Lipno nad Vltavou
Vzdálenost od střediska
Lipno:
 
0 km
Souřadnice GPS:
48.6393N
14.2307E

Byt 1+1 je plně vybavený. Kuchyň s jídelním koutem: sporák s troubou, lednice, mikrovlnka, rychlovarná konvice nádobí. Obývák: 2x postel na spaní + 1x rozkládací dvoulůžko, televize. Koupelna se sprchovým koutem, splachovací WC, předsíň. Elektrické topení, plovoucí podlaha. Možnost vaření - strava vlastní nebo v restauraci v sousedství. Obchod s potravinami před domem.
 

Okolí

Areál Lipno nad Vltavou nabízí různé druhy sportů, včetně jachtingu, windsurfingu. Koupaliště, pláž, rybolov, cyklistické stezky, promenáda, vycházky, obchody, dětské hřiště, krytý bazén, parník, plavba lodí, přístaviště, půjčovna a pronájem různých typů lodí, bobová dráha, golfové hřiště. V zimním období jsou zde výborné podmínky pro lyžování, Skiareál Lipno Kramolín, kurzy lyžování, běžkařské dráhy. Toto vše je v pěším dosahu apartmánu. Dále jsou v okolí cenné kulturní památky.
 

Další

Vlastní parkoviště. Místnost na uložení kola, lyží, sportovních potřeb. Nekuřácký objekt. Příjezd od 16.00hod, odjezd do 10 hod. Cena zahrnuje ubytování, veškerou spotřebu energie, ložní prádlo, ručníky. Cena nezahrnuje ostatní služby mimo apartmán. V sezóně týdenní rekreační pobyty s nástupem v sobotu, krátkodobé pronájmy apartmánu dle dohody. Parkování u objektu. Majitel nabízí slevové kartičky 10% na služby v obci a nabízí slevy na Skipasy 30%. Vratná kauce 3000,-Kč Pes není povolen. V mimosezóně pobyt na minimálně tři noci. Vhodné pro turistiku Úklid objektu v ceně Ubytování vhodné pro rodiče s dětmi Toaleta na pokoji Televizor na pokoji Sprchový kout na pokoji Ložní prádlo v ceně Kuchyňka na pokoji Chladnička na pokoji Elektřina v ceně
 

Zpět na Lipno

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter