SkiArena

Facebook
 

Lipno – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

18
Polojasno

po

21
Zataženo, občasný déšť

út

14
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Penzion Horní mlýn Herbertov


 
Pension
Vyšší Brod
Vzdálenost od střediska
Lipno:
 
9 km
Souřadnice GPS:
48.6213N
14.351E

V areálu penzionu se nachází nově zrekonstruovaný tenisový kurt s umělou trávou, 1 volejbalový kurt s umělým povrchem a jeden volejbalový kurt s asfaltovým povrchem, 3 basketbalové kurty také s asfaltovým povrchem a velké travnaté hřiště pro fotbal a softball. Je zde i loděnice, kde si můžete zapůjčit raft nebo nafukovací loď. V okolí jsou ideální podmínky pro turistiku a cykloturistiku a je zde mnoho historických památek. K těm nejznámějším patří například klášter ve Vyšším Brodě, hrad Rožmberk, město Český Krumlov. Ubytování a stravování V hlavní budově se nachází 10 dvoulůžkových pokojů, 2 apartmány se 4 lůžky, 2 apartmány s 5 lůžky a dále 3 třílůžkové pokoje. Všechny mají vlastní WC, umyvadlo a sprchový kout. Na každém patře je malá kuchyňka. K dispozici ubytovaným jsou dvě klubovny s televizorem. K dispozici je také internetové připojení WiFi které je zcela zdarma. Parkování je zajištěno přímo v areálu penzionu a to jak pro osobní automobily tak pro autobusy. K penzionu patří šest chatiček po pěti lůžkách s WC a studenou vodou.Umývárna s teplými sprchami je k dispozici po celý den v přízemí hlavní budovy. V každé chatičce je chladnička a jednoplotýnkový elektrický vařič. Dále k penzionu patří tři chatičky po pěti lůžkách bez příslušenství. Ubytovaným je k dispozici jídelna v hlavní budově, se 48 místy u stolů, kterou lze využít také jako konferenční místnost. V budově je ještě jeden malý přednáškový sál cca 40 míst. Stravování je možné s 1/2 nebo celou penzí popř. u jednotlivých skupin je vše na dohodě s vedením penzionu.
 

Pokoje

Penzin je vybaven dvoulůžkovými pokoji a apartmány až s pěti lůžky. Na každém pokoji je WC se sprchovým koutem. Po celém hotelu i v pokojích je možnost připojení k internetu (zdarma). Dále se v areálu penzionu nachází 9 pětilůžkových chatiček 6 se sociálním zařízením a 3 bez sociálního zařízení.
 

Provozní doba

Recepce je otevřena nonstop. Check in je do 20:00 check out do 12:00.
 

Gastronomie

V penzionu je možnost zakoupení polopenze nebo plné penze, po domluvě jen snídaně. Je nutné uvést předem!
 

Okolí

V blízkém okolí se nachází několik kulturních památek Unesco jako je např. Klášter Vyšší Brod, Hrad Rožmberk nebo zámek v Českém Krumlově. Nedaleko se nachází moderní skiareál Lipno ve kterém je jak zimní tak letní vyžití.
 

Doprava

Přímo u penzionu je autobusová zastáv a nedaleko je zastávka vlaková. jinka se k nám bezproblémů dostanete autem.
 

Zpět na Lipno

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter