SkiArena

Facebook
 

Lipno – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

17
Polojasno

ne

18
Polojasno

po

20
Zataženo, občasný déšť

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Kilián

***+
 
Hotel
Loučovice
Vzdálenost od střediska
Lipno:
 
3 km
Souřadnice GPS:
48.6194N
14.2607E

Hotel je po rekonstrukci upraven pro individuální a rodinou turistiku, kongresy, semináře, školení, firemní akce, narozeniny, večírky, svatby, rybáře a lovce. Výhodnou polohou u jezera Lipno a ski areálu Kramolín - Lipno je ideální pro celoroční rekreaci. Předností hotelu je exklusivní vinárna "MOLDVIN"s rozsáhlou vinotékou moldavských vín, šumivých vín a Divinů, s jejich prodejem. Ve vinárně se pořádají diskotékys reprodukovanou i živou hudbou, s degustacemi špičkových moldavských vín. Vinárnu s kapacitou 80 osob je možné využít i pro kongresovou turistiku. Celý hotel je pokrytý vlastním signálem WIFI, který je pro hotelové hosty zdarma.
Hotel má vlastní nehlídaná parkoviště u objektu s kapacitou 20 osobních automobilů. Hoteloví hosté mohou využívat kulečník a hotelový tenisový kurt s umělohmotným povrchem a  nočním osvětlením. Tenisové rakety a míčky jsou k zapůjčení v repci hotelu.
Hosté hotelu Kilián, včetně dětí, si mohou zarybařit v okolních soukromých rybnících. Za velmi nízké poplatky je možné ulovit kapry, pstruhy, líny, sumce, štiky, amury, předat je hlavnímu kuchaři hotelu Kilián, který Vám je upraví podle Vašeho přání. Rybářské pruty s veškerým vybavením i návnadou si za symbolické půjčovné můžete pronajmout v recepci hotelu Kilián. Jsme připraveni zajistit za příznivou cenu Vaši dopravu na místo rybolovu a zpět do hotelu Kilián.

V hotelu je také k dispozici samostatný kongresový sál pro 30 osob, kulečník, bezbariérový výtah a vlastní tenisový kurt s nočním osvětlením. Hosté v hotelu na závěr svého pobytu obdrží jako dárek moldavské víno dle doby pobytu.
 

Pokoje

Apartmány a apartmánové pokoje mají samostatnou koupelnu s vanou a sprchovacím koutem, s WC, bidetem a trezorem.

Ostatní pokoje mají samostatnou koupelnu se sprchovým koutem a WC.

Ve všech apartmánech a pokojích je TV - SAT se čtyřiceti evropskými programy. Ve všech apartmánech a pokojích jsou minibary.



 

Gastronomie

V grill restauraci upravené do loveckého stylu si kromě tradiční české kuchyně a pizzy vlastní výroby přijdou na své i labužníci grilovaných pokrmů upravovaných v brazilském grillu s tepelným zpracováním ze shora.
V restauraci si můžete rovněž objednat výborné rybí speciality, připravené výhradně z čerstvých sladkovodních ryb, které pochází z čistých vod okolních rybníků.
 

Zpět na Lipno

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter