SkiArena

Facebook
 

Horní Vltavice – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

15
Jasno

ne

15
Oblačno, déšť

po

19
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Penzion Fiala


 
Pension
Kubova Huť
Vzdálenost od střediska
Horní Vltavice:
 
1 km
Souřadnice GPS:
48.9798N
13.7682E

Součástí penzionu jsou prostory pro uložení kol a lyží. společenská místnost, parkoviště, posezení u ohně, veliká trampolína a pískoviště. Penzion disponuje cca 20-ti lůžky ve dvou, tří, čtyř  a sedmilůžkových pokojích s možností přistýlky. Pokoje jsou vybaveny TV, bezdrátovým připojením k internetu, kuchyňkou (mikrovlnná trouba, dvojvařič, rychlovarná konvice, lednička, sociální zařízení se sprchou)

 

Pokoje

Každý pokoj má své sociální zařízení, satelitní TV, bezdrátové připojení k internetu a kuchyňku s rychlovarnou konvicí, mikrovlnnou troubou, dvouvařičem a nádobím.

 

Okolí

Na kole můžete projet Šumavu od Rudy po Lipno. V blízkém okolí můžete navštívit rozhlednu na Boubíně, Schwarzenberský plavební kanál s výstupem na Plechý a plešné jezero, Třístoličník, Chalupskou slať, Žďárské jezírko, rozhlednu na Poledníku, Lipenskou přehradu, Šumavský pivovar s restaurací ve Vimperku, hrad Kašperk, aquapark v německém Waldkirchenu, rozhlednu se zoologickou zahradou v Německu. Sportovní aktivity: zima - sjezdové a běžecké lyžování nad penzionem, případně pro náročnější v německém Mitterdorfu, léto - pěší turistika, kolo, koupání, in-line bruslení, horské koloběžky, jízda na koni, tenis, relaxace, houbaření, rybolov.

 

Doprava

Auto, vlak (nejvýše položené nádraží v ČR), autobus.

 

Zpět na Horní Vltavice

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter