SkiArena

Facebook
 

Mariánské Lázně – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

16
Light rain showers

po

16
Zataženo, déšť

út

11
Zataženo, občasný déšť

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Villa Eva

***+
 
Hotel
Mariánské Lázně
Vzdálenost od střediska
Mariánské Lázně:
 
1 km
Souřadnice GPS:
49.9618N
12.7002E

Villa Eva leží v poklidném a krásném prostředí Mariánských Lázní v bezprostřední bllízkosti lázeňských parků a také léčivých pramenů. Je vzdálena necelých 10 minut velmi přijemné chůze od centra lázeňského města a také světoznámé zpívajicí fontány, která je jednou z nejvýznamějších a nejnavštěvovanějších památek Mariánských Lázní.

Penzion disponuje velmi prostornými jednolůžkovými pokoji, dvoulůžkovými pokoji, dvoulůžkovými pokoji s přistýlkou a také krásným apartmánem. Celková kapacita hotelu je 31 lůžek. Všechny pokoje jsou vybaveny samostatnou a velmi prostornou koupelnou se sprchovým koutem či vanou a WC. V pokojích je zdarma možno využít bezdrátového připojení WIFI, dále televize se satelitními programy. Z některých pokojů je možný přístup na balkon, s velmi hezkým výhledem.

Gastronomie: Penzion Vám nabízí snídani formou buffetu, dále vinárnu s výběrem kvalitních vín a také kavárnu. Vše s možností donášky až k Vám na pokoj.

 

Pokoje

Penzion Villa Eva Vám nabízí jednolůžkové pokoje, dvoulůžkové pokoje, dvoulůžkové pokoje s přistýlkou a také apartmán. Všechny pokoje jsou moc hezky řešené a nabízí samostatnou a velmi prostornou koupelnu vybavenou sprchovým koutem, nebo vanou, WC atd. Samotné pokoje jsou vybavené televizí se satelitními programy a bezdrátovým internetem WIFI. Z některých pokojů je přímo přístup na balkon s krásným výhledem. Všechny pokoje jsou umístěny v oddělené části penzionu, což našim hostům zaručuje velmi klidé prožití chvil strávených v našem penzionu a také samostatný přístup na zahradu penzionu.

 

Provozní doba

8:00 - 17:00

 

Gastronomie

Gastronomické služby - V penzionu je k dispozici snídaňe formou bufetu,kávárna, vinárna s výběrem kvalitních vín s možností donášky až k Vám na pokoj.

 

Okolí

Villa Eva leží v poklidném a krásném prostředí Mariánských Lázní v bezprostřední bllízkosti lázeňských parků a také léčivých pramenů. Je vzdálena necelých 10 minut velmi přijemné chůze od centra lázeňského města, které Vám nabizí velkou spoustu možností využití Vašeho volného času od restaurací, kina až po masáže a lázeňské procedůry. Dalším významným místem vdáleným jen téměř 10 minut od penzionu je světoznámá zpívajicí fontána, která je jednou z nejvýznamějších a nejnavštěvovanějších památek Mariánských Lázní. Věříme, že prostředí a místo, ve kterém se Villa Eva nachází Vám zajistí přijemné a ničím nerušené prožití chvil strávených v Mariánských Lázních.

 

Doprava

Jelikož villa Eva leží v poklidné části Mariánských Lázní, je zde velmi dobrá dopravní dostupnost, jak MHD, kde první zastávka je zhruba 15 min chůze od penzionu, tak také přímo autem, kterým se můžete takřka za pár chvil dopravit kamkoli do centra daného Lázeňského města.

 

Zpět na Mariánské Lázně

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter