SkiArena

Facebook
 

Mariánské Lázně – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

19
Polojasno

po

19
Light rain showers

út

22
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Penzion Polarka


 
Pension
Mariánské Lázně
Vzdálenost od střediska
Mariánské Lázně:
 
2 km
Souřadnice GPS:
49.9561N
12.7126E

Pokud hledáte ve městě Mariánské Lázně ubytování na klidném a tichém místě je pro Vás to správné ubytování. Nabízí Vám ubytování přímo v lázeňském parku a zároveň nedaleko od středu města Mariánské Lázně. Nově vybudovaný a zařízený lázeňský pokoj nebo apartmán vybavené sociálním zařízením se sprchovým koutem nebo vanou, televizí se satelitem, a dalším příslušenstvím Vám každý den poskytne výhled na lázeňský park nedaleko od Rudolfova pramene kam pohodlně dojdete po stezce začínající u penzionu.

 

Pokoje

Nově vybudovaný a zařízený lázeňský pokoj nebo apartmán vybavené sociálním zařízením se sprchovým koutem nebo vanou, televizí se satelitem.

 

Okolí

Mariánské Lázně Vám nabízejí kromě léčby a wellness pobytů i další rekreační aktivity v každém ročním období. V létě doporučujeme výlety na kole po upravených cyklostezkách, v zimě na Vás čekají upravené lyžařské tratě na běžky nebo unikátní lyžařský areál přímo ve městě. Věnovat se můžete i jízdě na koni v jízdárně, plavání v přírodních koupalištích nebo krytém bazénu a samozřejmě sportům které Mariánské Lázně proslavily - tenisu a golfu. Zasportovat si můžete i v několika fitcentrech, na squashi, spinningu, nebo si třeba i v létě zabruslit na zimním stadionu. Rozhodnete-li se seznámit s okolím Mariánských Lázní pak nezapomeňte navštívit přírodní rezervaci Kladská, zámky Kynžvart a Bečov nebo pivovar a museum v Chodové Plané. Rádi Vás s těmito možnostmi seznámíme, případně Vám zajistíme požadované služby před Vaším příjezdem.

 

Zpět na Mariánské Lázně

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter