SkiArena

Facebook
 

Mariánské Lázně – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

19
Polojasno

po

19
Light rain showers

út

22
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Lázeňský hotel CENTRÁLNÍ LÁZNĚ

****
 
Hotel
Mariánské Lázně
Vzdálenost od střediska
Mariánské Lázně:
 
1 km
Souřadnice GPS:
49.977N
12.7072E

V současné době je celý areál po rozsáhlé rekonstrukci. Ubytování je zajištšno ve 160 pokojích různého typu.

Komplex 3 bazénů římských lázní s protiproudy, whirlpool, sauna, fitness centrum, parní koupel, Kneipova metoda, sanarium.

Místnosti pro relaxaci a odpočinek – zaručeno dostatek soukromí a klidu pro hotelové hosty. Různé druhy masáží, solárium, kosmetika, vitasalin, kadeřník, masáž horkými kameny, aroma masáž, Afroditina masáž.

Komplexní léčebná terapie: všechny léčebné procedury v hotelu, kdy se využívají pouze přírodní léčebné zdroje, hydroterapie v římských lázních.

 

Pokoje

Komfort: Sprcha nebo vana, televize, telefon, Wifi - připojení na internet, minibar, sejf, fén, župan. Superior: Sprcha nebo vana, televize, telefon, Wifi - připojení na internet, minibar, sejf, fén, župan. Výhled na park. Junior Suite: Sprcha nebo vana, televize, telefon, Wifi - připojení na internet, minibar, sejf, fén, župan, frotte pantofle. Výhled do parku. Velký rohový pokoj nebo pokoj s výklenkem, pohodlný sedací koutek. Apartmá: Vana, televize, telefon, Wifi - připojení na internet, minibar, sejf, fén, župan, frotte pantofle. Oddělený obývací pokoj a ložnice, kuchyňský kout. Vhodné pro rodiny s dětmi, možnost propojení se sousedním dvoulůžkovým pokojem Superior, možnost přistýlky. Výhled do parku.
 

Gastronomie

Restaurace Goethe: česká a mezinárodní kuchyně, dietní koutek, snídaně a večeře formou bufetu, obědy servírované, včetně výběru salátů. Lobby bar: otevřeno denně, příjemná atmosféra, vždy čerstvé dezerty přímo z hotelové cukrárny
 

Zpět na Mariánské Lázně

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter