SkiArena

Facebook
 

Mariánské Lázně – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

17
Zataženo, občasný déšť

út

11
Zataženo

st

13
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Pension STYL


 
Pension
Drmoul
Vzdálenost od střediska
Mariánské Lázně:
 
5 km
Souřadnice GPS:
49.9376N
12.6629E

Pension Styl je rodinný pension, který se nachází 2 km od Mariánských Lázní ve vesnici Drmoul. Dům je situován 200 metrů od silnice v blízkosti rybníka a kostela. Stářím 200 let patří mezi jeden z nejstarších domů v obci, proto styl pensionu ukazuje práci dřívějších mistrů
jako jsou původní dřevěné stropy, ozdobné trámy, kamenné sloupy a jiné. Před domem je uzavíratelné parkoviště, dětské hřiště se skluzavkou, houpačkou a pískoviště. Na zadní zahradě je možno využít ohniště a za poplatek vypůjčit zahradní gril .

 

Pokoje

Ve všech pokojích jsou původní trámy , dřevěné podlahy a někde i 100 let staré dřevěné stopy. Některé pokoje disponují vlastním sociálním zařízením a některé mají společné sociální zařízení umístěné na chodbě. Na všech pokojích je televize. Hostům je k dispozici společná kuchyňka vybavená lednicí, rychlovarnou konvicí a mikrovlnkou.

 

Provozní doba

Příjezd od 12:00 do 20:00

Odjezd do 10:00

 

Gastronomie

V přízemí domu je restaurace, která je otevřena pouze pro ubytované hosty.  Lze si zde objednat snídaně, polopenzi či plnou penzi za příznivé ceny. Kapacita restaurace je 30 míst, možnost objednání akcí, svateb, K využití patří také venkovní terasa.

 

Okolí

V místě penzionu jsou k dispozici tenisové kurty, cyklistické trasy, trasy na in-line brusle, v dosahu - krytý bazén, venkovní koupaliště, golf, sjezdovka . Okolí je ideální pro houbaření, turistiku. Nacházejí se zde památky jako např.:  zámek Kynžvart, klášter Teplá, Františkovy Lázně, přírodní rezervace a stezky.

 

Další

Po dohodě je možné ubytování se psem.

 

Zpět na Mariánské Lázně

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter