SkiArena

Facebook
 

Mariánské Lázně – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

20
Polojasno

út

22
Skorojasno

st

21
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Krakonoš ***

***+
 
Hotel
Mariánské Lázně
Vzdálenost od střediska
Mariánské Lázně:
 
1 km
Souřadnice GPS:
49.9717N
12.7218E

POLOHA HOTELU - hotel se nachází v přírodním a klidném prostředí na okraji Mariánských Lázní.  

UBYTOVÁNÍ - ubytování poskytujeme ve dvoulůžkových pokojích vybavených Spr.+WC, SAT/TV, ledničkou, fénem, telefonem. Nabízíme dlouhodobé léčebné pobyty, ale i krátkodobější wellness pobyty plné relaxace a odpočinku.

VYBAVENÍ - recepce, směnárna, restaurace, venkovní terasa, bazén, solná jeskyně, zajištění vstupenek na různé kulturní akce, hlídané parkoviště, Wi-Fi, kosmetika, kadeřnictví, pedikúra, manikúra, biopéče o nohy a ruce - rybičky Garra Rufa. Balneoprovoz: chmelová koupel, koupele s přísadou, perličkové koupele, plynové injekce, podvodní masáže, perličkové koupele, masáže: čokoládové, klasické, sportovní, reflexní i masáže plosek, masáž lávovými kameny, aroma masáže, ultrazvuk, magnetoterapie, diadynamik, inhalace, rašelinové obklady, individuální a skupinový léčebný tělocvik, lymfoven - proti celulitidě, plynové obálky, parafín, Kneipovy koupele.

STRAVA: snídaně - bufetové stoly, polopenze - (snídaně + večeře výběr ze 3 menu o 3 chodech), plná penze. Stravování "a la carte". 

 

 

 

Pokoje

V hotelu je celkem 86 dvoulůžkových pokojů, z toho 5 apartmá. V hotelu jsou k dispozici 2 bezbariérové jednolůžkové pokoje (v přízemí). Všechny pokoje jsou od května 2012 vybaveny novým nábytkem!

Apartmá má oddělené pokoje, ložnici a obývací pokoj. V obývacím pokoji je rozkládací gauč, který se dá využít jako přistýlka pro třetí a čtvrtou osobu. Ideální pro 3 osoby nebo rodinu s dvěmi malými dětmi. Apartmá je vybaveno televizí se satelitním příjmem, ledničkou a telefonem. V koupelně je k dispozici rohová vana a fén.

Dvoulůžkové pokoje mají manželskou postel. Na některých pokojích je možné postele od sebe oddělit. Na pokojích je televize se satelitním příjmem, lednička a telefon. Všechny koupelny u těchto pokojů jsou vybaveny sprchou a fénem. Dvoulůžkové pokoje využíváme za příplatek i pro obsazení 1 osobou. Pokoje nemají vlastní trezor, ale je možné věci uschovat v trezoru na recepci hotelu, který nabízíme našim hostům zdarma.

 

Provozní doba

Recepce hotelu je otevřena 24 hodin denně. Na recepci navazuje lobby bar, který je též pro hosty k dispozici non-stop.

Recepce nabízí i conciergské služby, zajistí Vám tedy lístky do divadla, zprostředkuje výlet atd. Trezor na úschovu věcí zdarma. Doplňkový prodej.

 

Gastronomie

Snídaně probíhají formou bufetu. Večeře v rámci polopenze 3 chodové menu. 

Možnost doobjednání oběda. 

Možnost stravování také "a la carte".

 

Okolí

Přímo v okolí hotelu se nachází jízdárna, kde je možné zajezdit si na koních, dále park miniatur českých hradů, zámků a jiných zajímavostí - Park Boheminium, kabinková lanovka, s kterou je možné sjet do centra a zpátky, navíc v létě je možnost zajezdit si na horských koloběžkách. Poblíž hotelu se nachází také daňčí obora a procházkou můžete dojít na rozhlednu Hameliku.

V létě je možné využít turistické trasy. Poblíž Mariánských Lázní u obce Drmoul je k dispozici přírodní koupaliště Lido. Golfové hřiště se nachází asi 1,5 Km od hotelu, nedaleko je také lanové centrum, tenisové kurty a jiné. 

V zimě jsou k dispozici běžkařské tratě a lyžařská sjezdovka i s dětskou školičkou. V Mariánských Lázní se koná v zimě také veřejné bruslení na zimním stadionu.

Doporučené výlety:

přírodní rezervace Kladská

rezervace Smraďoch 

zámek Kynžvart

zámek Bečov

zámek Loket

historické centrum města Cheb

Františkovy Lázně

rezervace SOS

Karlovy Vary

klášter Teplá

a jiné

 

Doprava

PŘÍJEZD AUTEM - Autem od Prahy po dálníci E50 přes Plzeň do Mariánských Lázní (sjezd na 128 km na silnici č. 21 Chodov, Chodová Planá). V Mariánských Lázních po ulicích Máchova, Anglická, Pod Panoramou až k hotelu.

PŘÍJEZD AUTEM ZIMA - vlakem nebo autobusem do Mariánských Lázní (cca 3 km), odtud TAXI. Autem od Prahy po dálníci E50 přes Plzeň do Mariánských Lázní (sjezd na 128 km na silnici č. 21 Chodov, Chodová Planá). V Mariánských Lázních po ulicích Máchova, Anglická, Pod Panoramou až k hotelu. Pobyt začíná nástupem od 14.00 hod a snídaní druhý den ráno. V případě pobytu s polopenzí začíná pobyt večeří od 18.00 hod.

PŘÍJEZD AUTOBUSEM - Autobusem do Mariánských Lázní (cca 3 km), odtud TAXI nebo městská doprava: trolejbus číslo 5, vystoupit u hotelu Excelsior, odtud autobus číslo 13, zastávka Krakonoš.

PŘÍJEZD VLAKEM - Vlakem do Mariánských Lázní (cca 3 km), odtud TAXI nebo městská doprava:  trolejbus číslo 5, vystoupit u hotelu Excelsior, odtud autobus číslo 13, zastávka Krakonoš.

Z hotelu do centra města jezdí několikrát denně autobusy. Zastávka je vzdálena 1 minutu od hotelu. Časy jsou k dispozici na recepci hotelu. V období od 12.5.2012 do 28.10. je možné využít také kabinkovou lanovku, která se nachází ve vzdálenosti 1 minuty od hotelu.

 

Další

PARKOVÁNÍ (hlídané parkoviště) - 100,- Kč/noc osobní auto, 200,- Kč minibus / noc, 300,- Kč autobus / noc

POBYT SE ZVÍŘETEM - 250,- Kč/den

 

Akce

Bonusy pro naše hosty:

Až 30% sleva na některé vybrané procedůry v hotelu Krakonoš 

20% sleva na vstup do miniaturparku Boheminium

15% sleva na kabinkovou lanovku, v zimě 15% sleva na lyžařský skipass. 

25% sleva na vstup do muzea Becherovky v Karlových Varech. Spojeno s degustací 3 druhů známého likéru + další sleva na nákup Becherovky přímo v muzeu.

 

 

MIKROKLIMATICKÁ SOLNÁ JESKYNĚ: to je více jak 20 tun soli ze solných dolů a z Mrtvého moře - to je mikroklima, které je podobné klimatu u Baltického moře - to je jód a jiné mikroelementy, které příznivě působí na zdraví člověka - to je velké zlepšení zdraví při léčení celé řady různých onemocnění např.: - - nervozita, deprese, únava, snížení imunity organizmu - - nemoci oběhového ústrojí, vysoký krevní tlak, srdeční choroby, poinfarktové stavy - - všechny choroby dýchacího ústrojí, astma, alergie, chronický zánět průdušek - - choroby nosu, hrtanu, hrdla a dutin - - dermatologické choroby typu lupenky, choroby kůže - - hypofunkce štítné žlázy - - choroby zažívacího ústrojí, žaludeční vředy, vředy na dvanácterníku.

Cena: 100,- Kč / 1 hod., děti: 50,- Kč / 1 hod. 

RYBIČKY GARRA RUFA: jsou rybičky původem z turecka, které Vám provedou pedikůru. Rybičky se živý starou a nemocnou kůží, kdy ji dovedou rozpoznat od zdravé kůže. Do mikroskopických ranek vypouštějí enzym, který kůži zjemňuje, desinfikuje a ozdravuje. Proto se v cizině tyto rybičky využívají pro bio léčbu lupénky a atopického ekzému. V hotelu Krakonoš si můžete vyzkoušet tuto zvláštní procedůru v podobě pedikůry. Ošetření nebolí, protože rybičky nemají zuby. Ošetření není vhodné pro diabetiky. Ošetření nesmí podstoupit lidé, kteří užívají léky a masti s kortikoidy. V tomto případě hrozí úhyn ryb. Léky musejí být vysazena alespoň 1 měsíc před ošetřením. Dále procedůru nesmí podstoupit lidé s infekční nebo virovou chorobou, jako např. plíseň na nohou, bradavice aj., také se nesmí vyskytovat různé ranky a oděrky s krvácením, byť drobným.

Cena: 350,- Kč / 30 minut

 

Přímo v parku před hotelem je sochařský pohádkový ráj.

 

Zpět na Mariánské Lázně

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter