SkiArena

Facebook
 

Mariánské Lázně – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

19
Polojasno

út

22
Skorojasno

st

21
Jasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

HOTEL AGRICOLA

****
 
Hotel
Mariánské Lázně
Vzdálenost od střediska
Mariánské Lázně:
 
1 km
Souřadnice GPS:
49.9663N
12.6951E

Hotel Agricola je moderní hotel nabízející kvalitní ubytování, stravovací služby a špičkové lázeňské balneocentrum s širokou nabídkou relaxačních a léčebných programů a procedur. Hotel je unikátně umístěn 10 minut od centra, v klidné lokalitě lázeňského města Mariánské Lázně, v pěší dostupnosti všech místních atraktivit. Nejmoderněji vybavené Balneo centrum poskytuje služby nejvyšší kvality a úrovně. Pro sportovní vyžití je k dispozici vnitřní vyhřívaný bazén se sníženým obsahem chloru, sauna, venkovní tenisový kurt, minigolf, petangue, volejbalové hřiště, basketbalový koš, fotbalové hřiště, venkovní šachy a dětské pískoviště. Lázeňským hostům je k dispozici kadeřnictví, kosmetika, manikúra, pedikúra a solárium.
 

Pokoje

97 pokojů je vybaveno satelitní televizí, telefonem s přímou volbou, internetovou přípojkou, fénem a koupelnou s vířivou vanou nebo sprchovým koutem. V apartmánech je minibar, trezor a prostorná koupelna s vířivou vanou, v luxusních apartmánech je i sprchový kout.
 

Provozní doba

nonstop Check in: 14:00 Check out: 12:00
 

Gastronomie

Hotelová restaurace zajišťuje speciality české i mezinárodní kuchyně s bohatým výběrem moravských vín.Hosté mají možnost využít příjemné prostředí venkovní vinárny s útulným posezením na otevřené terase s možností grilování.
 

Doprava

Zastávka MHD: 300 m Autobusové nádraží: 1000 m Centrum: 500 m Vlakové nádraží: 1000 m
 

Další

Při objednávce dvou a více nocí dostanete 1 malou Spa/Wellness proceduru a 1x vstup do sauny na osobu zdarma.
 

Zpět na Mariánské Lázně

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter