SkiArena

Facebook
 

Mariánské Lázně – aktuální počasí a sníh

Počasí

út

11
Light rain

st

13
Polojasno

čt

16
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Villa Sonnenstrahl


 
Hotel
Mariánské Lázně
Vzdálenost od střediska
Mariánské Lázně:
 
1 km
Souřadnice GPS:
49.9764N
12.711E

Užijte si klidné prostredí, budte obklopeni romantickou zahradou s rybníckem, zelení a spoustou kvetin. Vychutnejte si snídane s ceskými specialitami, které se podávají prímo do vašeho apartmánu. Vyberte sijeden z luxusních apartmánu, které jsou zarízeny v italském stylu. Tyto apartmány nejsou dražší než bežný dvoulužkový  nebo jednolužkový pokoj. V hotelu je ochotný personál, který hovorí cesky, anglicky i nemecky, je zde také možné praní a žehlení prádla. Hotel má malé soukromé parkovište. K dalším výhodám hotelu patrí TV v nekolika jazycích. Láhev vody je zahrnuta v cene ubytování. DVD prehrávac je k zapujcení. WiFi je na pokoji zdarma. Trezor se nachází na pokoji. 

Hotel Villa Sonnenstrahl je historická vila z roku 1910, která byla v roce 2008 peclive zrekonstruována.  Od roku 1997 funguje jako apartmánový hotel, který se nachází asi 300 metru od kolonády s lécivými prameny a "Zpívající fontánou". Hotel je provozován cesko- neneckým manželským párem. 210 cm dlouhé postele, vás zvou k odpocinku a uvolnení po krásném dni stráveném  v Mariánských Lázních. 

 

 

Pokoje

Apartmány se skládají z obývacího pokoje, ložnice, zarízené kuchyne, koupelny v bílé a zlaté barve s bidetem a samostatného WC.

 

Okolí

V idylickém prostredí Mariánských Lázní je možné provozovat ruzné sportovní a rekreacní  aktivity, jako peší turistika, lezení v korunách stromu v lanovém centru, lyžování (200 m od hotelu), tenis nebo golf na jednom z nejhezcích golfových hrišt v Ceské republice (vzdálenost 1 km). Jsou zde i bežkové trasy a cesty vhodné pro cyklistiku (kola, elektrická kola s možností zapujcení). Nedaleko hotelu se nachází lesní koupalište.  

 

Zpět na Mariánské Lázně

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter