SkiArena

Facebook
 

Klínovec – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

13
Skorojasno

ne

16
Polojasno

po

16
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Horská vila Meluzína

***
 
Vila
Loučná pod Klínovcem
Vzdálenost od střediska
Klínovec:
 
2 km
Souřadnice GPS:
50.4189N
12.9966E

Kompletně nově rekonstruovaná vila*** nabízí ubytování ve třech apartmánech s halou a koupelnou s WC, lyžárnou a vlastním parkovištěm.

Vytápění je ústřední s elektrokotlem, teplou vodu zajišťují elektrické bojlery s ohřevem 20 hod. denně. Výborný signál pro mobilní telefony. 2 x apartmán pro 4 osoby , 1x apartmán pro 10 osob ( 5 dvoulůžkových ložnic)

 

Pokoje

Ubytování je poskytováno ve dvou apartmánech pro 4-5 osob a v jednom apartmánu pro 10 osob. Každý apartmán je vybaven ložnicí s dvoulůžkem, obytnou ložnicí s dvoulůžkem, rozkládací sedací soupravou s přistýlkou, SAT-TV, DVD,rádiem s CD, nábytkem, koupelnou se sprchou, vysoušečem vlasů, umyvadlem a WC, ve vstupní hale každého apartmánu je umístěna kuchyňská linka a jídelní kout.

Kuchyň je vybavena veškerým nádobím pro vlastní stravování, dvouvařičem, varnou konvicí, mikrovlnnou troubou, kávovarem a chladničkou.

K dispozici je další velký samostatný dvoupodlažní apartmán pro 10 osob vybavený obývacím pokojem s velkou sedací soupravou, přistýlkou, SAT-TV, DVD, hudební soupravou s CD, kuchyní vybavenou pro vlastní stravování s jídelnou, dvěmi koupelnami s WC a jedním samostatným WC s umyvadlem v podkroví a pěti dvoulůžkovými ložnicemi ve dvou podlažích.

 

Provozní doba

Dle tel. dohody
 

Gastronomie

Každý apartmán má vlastní vybavenou kuchyň. Obchod 50 m. Nebo v okolních restauracích.
 

Okolí

Vzdálenost k lyžařskému areálu Klínovec je 2,0 km, Skibus zdarma 50m od domu! Boží Dar 6 km (hraniční přechod), Oberwiesenthal 3 km (hraniční přechod pro pěší a cyklisty-2,5 km pěšky), Karlovy Vary 33 km, Chemnitz 64 km, Dresden 140 km, Praha 140 km.
 

Doprava

Autem i v zimě, Skibus v lyžařské sezóně
 

Další

Skibus zdarma 50 m domu.
 

Zpět na Klínovec

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter