SkiArena

Facebook
 

Boží Dar – Novako – aktuální počasí a sníh

Počasí

út

19
Jasno

st

17
Skorojasno

čt

15
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Svatý Hubert

***
 
Hotel
Boží Dar
Vzdálenost od střediska
Boží Dar – Novako:
 
0 km
Souřadnice GPS:
50.4091N
12.9239E

Hotel Sv. Hubert je připraven poskytnout Vám požadovaný komfort standardu kategorie 3+* a nabízí své vysoce kvalitní služby. Hotel se nachází uprostřed Krušných Hor v centru horského městečka Boží Dar a disponuje 11-ti pokoji s celkovou kapacitou 30 lůžek. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení, koupelnu se sprchou nebo vanou a SAT televizi. K dispozici jsou dětské postýlky a přistýlky. K hotelu patří v mysliveckém stylu zařízená restaurace s kapacitou 60 míst, která je pro Vás denně otevřena od 11 do 22 hodin. Zde nabízíme vyhlášené zvěřinové speciality, tradiční českou kuchyni z Krušnohoří a také mezinárodní speciality. Hotel je ideální místo pro rodinnou rekreaci, konání rodinných a svatebních oslav a menších firemních akcí. Horské středisko Boží Dar Boží Dar je svou nadmořskou výškou 1028 m nejvýše položeným městečkem ve střední Evropě, na náhorní planině v centru Krušných hor na státní hranici s SRN, 8 km od významných radonových lázní Jáchymov a 25 km od světově proslulých lázní Karlovy Vary, 150 km od Prahy. Hotel SV. Hubert naleznete v centru Božího Daru, při hlavní silnici hraničního přechodu Oberwiesenthal - Boží Dar, autobusová zastávka 100m, 150m Skiareál Neklid, 250m Skiareál Nowako, vhodný pro děti a začátečníky, 2km Skiareál Klínovec s umělým zasněžováním, 100% garance lyžování, 150m běžecká Krušnohorská magistrála s 80km upravovaných tratí nejmodernější technikou, 2 km do sousedního německého Oberwiesenthalu.
 

Pokoje

Každý pokoj má vlastní sociální zařízení, koupelnu se sprchou nebo vanou a SAT televizi. K dispozici jsou dětské postýlky a přistýlky.
 

Provozní doba

8.00-22.00
 

Gastronomie

K hotelu patří v mysliveckém stylu zařízená restaurace s kapacitou 60 míst, která je pro Vás denně otevřena od 11 do 22 hodin. Zde nabízíme vyhlášené zvěřinové speciality, tradiční českou kuchyni z Krušnohoří a také mezinárodní speciality.
 

Okolí

Letní aktivity: V letních měsících vyznačené cykloturistické okruhy, pěší turistika, 20km Aquapark v Klášterci n/Ohří, možnost návštěvy Karlových Varů, Mariánských Lázní, hrad Loket, Františkovi Lázně.
 

Doprava

Zastávka: 30 m Centrum: 5 m
 

Zpět na Boží Dar – Novako

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter