SkiArena

Facebook
 

Bouřňák – aktuální počasí a sníh

Počasí

út

19
Jasno

st

19
Jasno

čt

19
Light rain

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

Webkamery

Giovanni Giacomo

****
 
Hotel
Teplice
Vzdálenost od střediska
Bouřňák:
 
10 km
Souřadnice GPS:
50.643N
13.8354E

Giovanni Giacomo Hotel & Restaurant**** je situován v klidné a historické části lázeňského města Teplice. Hotel se pyšní svou charakteristickou a jedinečnou atmosférou, kombinující klasické vybavení s pohodlným a příjemným prostředím. Jeho umístění je výhodné pro turisty i pro obchodníky s vyššími nároky na kvalitu poskytovaných služeb. Budova byla postavena v souladu s nejnovějšími evropskými kritérii a požadavky na kvalitu. Našim hostům nabízíme v salónu Sothys Paris kompletní terapie, které pomáhají překonat stres a únavu, a komplex spa procedur, který napomáhá omlazení organizmu a udržení krásy. Hotelové parkoviště je nepřetržitě hlídané kamerovým systémem a zavírané přes noc. Poplatek je 4.00 € na noc. Restaurace se otevírá pouze na objednávku pro více než 15 osob a může zároveň sloužit jako konferenční místnost s moderním technickým vybavením a cateringovými službami. Na požádání rádi pořádáme nejrůznější akce přesně podle přání klientů (svatby, narozeninová party apod.). Pro děti je na zahradě k dispozici hřiště. Teplice i okolí nabízí nepřeberně mnoho možností trávení volného času. Multilingvální personál Vám ochotně nabídne veškeré potřebné informace o možných ekxkurzích, o okolí a všech aktivitách, které se zde nabízejí.
 

Pokoje

Kapacitu hotelu tvoří 25 pokojů v třípodlažní budově: standardní jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje, pokoje typu Superior a Junior Suite a Prezidentské apartmá. Každý pokoj je vybaven klimatizací, psacím stolem, volným přístupem k internetu, telefonem s přímou volbou, minibarem, LCD televizorem se satelitními programy a koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou a fénem. Všechny pokoje jsou nekuřácké. Kuřácké místo je pouze v hotelovém baru.
 

Provozní doba

Nonstop.
 

Gastronomie

Hotelová restaurace je prozatím otevřená na objednávku pro více než 15 osob. Za příjemné ceny a s ochotným osobním přístupem pro klienty pořádáme soukromé i firemní akce včetně svatebních oslav či mezinárodních konferencí. Restaurace má kapacitu 30 až 60 osob, nedílnou součástí je terasa o kapacitě 30 osob. Zajištujeme kompletní gastronomický servis včetně doprovodného programu, dekorace a moderního technického vybavení. Restaurace je denně otevřená na dobu snídaní formou švédských stolů, jejíž cena je pro hosty zahrnuta v ceně ubytování.
 

Okolí

VTeplicích se nabízí spousta možností trávení volného času sportem nebo kullturou. Ve městě je spousta lesoparků a velká romantická historická a lázeňská čtvrť. V nejbližším okolí hotelu je krásný park, lesopark Janáčkovy sady a Písečný vrch, botanická zahrada, hvězdárna a hrad Doubravka. Další velký lesopark se nachází v centru. V Teplicích se nachází i slavný fotbalový stadion Stínadla. V okolí je spousta golfových hřišť, přírodních koupališť, tenisové kurty, sportovní haly a jiná atraktivní místa. Město se rozkládá na úpatí Krušných hor, oblíbené turistické oblasti. Na Komáří vížku vede nejstarší lanovka v Čechách.
 

Doprava

Hotel se nachází 300 m od vlakového a autobusového nádraží. 200 m od hotelu je zástavka MHD. Giovanni Giacomo hotel poskytuje hostům hotelový transfer za výhodné ceny. Nejbližší letiště je Ruzyně v Praze.
 

Další

Příplatky: přistýlka: 700,00 Kč / den děti do 3 let: zdarma dětská postel: 200,00 Kč / den domácí zvířata: 300,00 Kč / den
 

Zpět na Bouřňák

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter