SkiArena

Facebook
 

Bouřňák – aktuální počasí a sníh

Počasí

st

20
Jasno

čt

17
Zataženo

11
Zataženo, občasný déšť

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

Webkamery

Hotel Casanova

***
 
Hotel
Duchcov
Vzdálenost od střediska
Bouřňák:
 
10 km
Souřadnice GPS:
50.6025N
13.7527E

Hotel se nachází v klidném prostředí parku jen pár desítek metrů od historického centra města Duchcov. Nabízí k ubytování 70 lůžek ve 30 pokojích vybavených strandardně v kategorii ***. Návštěvníkům našeho hotelu je k dispozici hotelový bar, restaurace, konferenční salonek, letní terasa a hlídané parkoviště. 24 hodin otevřená recepce umožňuje návštěvníkům nástup na ubytování v průběhu celého dne a také možnost zakoupení občerstvení. Pro kulturní a společenské akce je možné využít také krásné prostory Duchcovského zámku a cateringovou službu hotelu.
 

Pokoje

Nabízíme pokoje typu 1/1, 1/2, 1/3 A 1/4 a jedno dvoulůžkové apartmá. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, satelitní televizí a WIFI. Z některých pokojů je výhled na rybník Barbora nebo do parku na barokní kapličku svaté Barbory.
 

Gastronomie

Restaurace Casanova je otevřena jak hotelovým hostům, tak veřejnosti. Denně od 10-22 hodin si návštěvníci mohou vybrat z široké nabídky jídel mezinárodní i tradiční české kuchyně. Poloviční i plnou penzi je možno po dohodě upravit podle specifických přání hostů. V prostorách restaurace lze pořádat svatební hostiny, nejrůznější oslavy a setkání.
 

Okolí

Město Duchcov leží v půvabné krajině na úpatí Krušných hor. Najdete zde řadu cyklistických stezek a turistických tras. Příznivci zimních sportů si mohou zalyžovat v nedalekém středisku Bouřňák (8km) nebo Klínovec (20km). V dosahu jsou také termální aquacentrum v Teplicích a aquadrom v Mostě. V blízkosti hotelu leží rozsáhlé tenisové kurty, golfové hřiště a jízdárna.
 

Zpět na Bouřňák

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter