SkiArena

Facebook
 

Bouřňák – aktuální počasí a sníh

Počasí

st

20
Jasno

čt

17
Zataženo

11
Zataženo, občasný déšť

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

Webkamery

SARAYA WELLNESS, Wellness & Penzion

***+
 
Pension
Teplice
Vzdálenost od střediska
Bouřňák:
 
9 km
Souřadnice GPS:
50.6446N
13.8237E

Klinika krásy a zdraví zaměřená na léčbu bolesti, preventivní medicínu, detoxikaci, hubnutí přístroji, hydrocolonterapii, wellness a ubytování. Naši fyzioterapeuti a maséři nabízí mnoho druhů masáží a specializované rehabilitační techniky. Kosmetické služby poskytují špičkové odbornice se zdravotnickým vzděláním. Spolupracujeme s renomovanými odborníky v oboru jako je FILORGA PARIS,  PAYOT PARIS,  MARIA GALLAND PARIS, BTL. Specializujeme se na krátkodobé lázeňské a detoxikační pobyty, kde nabízíme ubytovací služby, baleno provoz, infrasaunu, masáže, kosmetiku, manikúru, pedikúru, lymfodrenáže, využití kardiozóny a tělocvičny. Nabízíme víkendový program s hydrocolonterapií - výplachem tlustého střeva sloužící k intenzivní detoxikaci a hubnutí. Nabízíme prostředí vhodné pro klienty vyžadující osobní přístup, relaxaci a odpočinek.

 

Pokoje

Nabízíme ubytování hotelového typu (Velikost pokojů od 25 m2  do 55 m2). Máme 14 pokojů (jedno nebo dvoulůžkové) s TV+sat.+internet-zdarma. Pokoje jsou vkusně zařízené s vlastním sociálním zařízením a koupelnou. Prostory jsou nekuřácké.

 

Provozní doba

od 6:00 hod. do 23:00 hod.

od 23:00 hod. do 6:00 hod.   Noční provoz: zamčeno, ale služby přítomna

 

Gastronomie

V penzionu je možnost navštívit restauraci. Nebo formou cateringové služby.

 

Okolí

Město Teplice je tradiční lázeňské centrum posazené v údolí pod krušnými horami obklopené parky a jezery. Blízké hory nabízejí možnost lyžování, horské turistiky a cykloturistiky. Raritou města je plavecký areál s léčivou vodou, saunami a párou. Lázně Teplice se specializují na léčbu pohybového ústrojí.Věřím že Vás návštěva města nezklame a odvezete si od nás hezké vzpomínky a zážitky.

 

Doprava

Autobusové nádraží je vzdáleno 700 m. Vlakové nádraží je vzdáleno 800 m. Zastávka městské hromadné dopravy je 20 m.

Individualně je možné dohodnout transfer z autobusového nebo vlakového nádraží atd.

 

Zpět na Bouřňák

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter