SkiArena

Facebook
 

Vrchlabí – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

17
Polojasno

po

20
Polojasno

út

21
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

Webkamery

HOLIDAY PARK LIŠČÍ FARMA


 
Hotel
Vrchlabí
Vzdálenost od střediska
Vrchlabí:
 
2 km
Souřadnice GPS:
50.6094N
15.6009E

Pokoje

Hotel Holiday Park Liščí Farma nabízí ubytování ve dvou až pěti lůžkových pokojích, ve vybavení nechybí TV, telefon, sprchou, WC. Hotel nabízí ubytování ve 27 pokojích s celkovou kapacitou 76 lůžek a 6 přistýlek. Ubytování v chatkách je vhodné především pro mladé, rodiny s dětmi a školy v přírodě. Kapacita 55 míst. Chatky jsou jednoduše, ale účelně zařízeny. K vybavení patří dvě dvoupatrové postele, šatní skříň, elektrické topení a stůl se židlemi. Mezi chatkami lze využít zastřešené posezení, které je přímo stvořené k romantické snídani či večeři v trávě. Sociální zařízení a kuchyňka jsou k dispozici v areálu kempu pouhých 30 m od chatek. Dále máte možnost využít prádelny s automatickou pračkou a sušičkou. Dalšími typy ubytování je stanování v kempu, vlastní karavan v kempu a teepee. Bezplatné parkoviště a to i pro autobusy, je přímo v areálu. 

 

Gastronomie

Naše restaurace nabízí své gastronomické služby po celý rok. Stravovat se zde můžete několika způsoby. Jak jich využijete, záleží pouze na Vás. Nabízíme možnost objednání bufetové snídaně (při ubytováni v hotelu v ceně), nově možnost příchodu na snídani bez objednání (platba na místě). Blíží se léto a naše letní sezóna je 100% na grilu - polední menu v lehkém stylu s možností volby čerstvého salátu + klasické rychlé občerstvení - speciality jako je grilovaná zelenina, steaky se zeleninou atd.

 

Okolí

Areál Holiday Park Liščí Farma nabízí velké množství aktivit: bazén s osvěžující vodou a dětské brouzdaliště (léto), tenis, minigolf, beachvolejbal, trampolíny, dětské hřiště, dětský hrad, lukostřelba, ruské kuželky, minigolf, stolní tenis, kroket a petangue. V zimě možnost zajištění lyžařského vybavení i instruktora, běžkařské tratě vedou pohodlně přímo z areálu.

 

Doprava

Vlakem: na nádraží Vrchlabí, odvoz do areálu je možno po domluvě zajistit. Autobusem: na nádraží Vrchlabí, odvoz do areálu je možno po domluvě zajistit. Autem od Prahy: směr Mladá Boleslav nebo Poděbrady, následně Jičín, Nová Paka a za obcí Dolní Branná těsně u cedule Vrchlabí odbočte vlevo do areálu.

 

Další

V nově vybudované recepci přímo u vjezdu do areálu najdete také směnárnu, prodejnu drobných suvenýrů a kde Vám ochotně poskytnou veškeré informace.
Domací zvíře v chatce : 60,00 Kč/den, domácí zvíře v hotelu 100,-Kč/den. Spotřeba elektrické energie v chatkách hrazena na místě.

 

Zpět na Vrchlabí

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter