SkiArena

Facebook
 

Svoboda nad Úpou – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

16
Polojasno

po

19
Polojasno

út

20
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Penzion ROSA Krkonoše

***
 
Apartmán
Horní Maršov
Vzdálenost od střediska
Svoboda nad Úpou:
 
3 km
Souřadnice GPS:
50.6527N
15.8219E

Ubytování je možné ve třech rodinných apartmánech (samostatných bytech) s kapacitou od dvou do osmi lůžek, každý apartmán disponuje vlastní kuchyňkou a sociálním zázemím. Samozřejmostí je Wi-Fi internet a parkování zdarma. Turistika v okolí: oblast je ideálním místo na pořádání výletů do blízkého okolí: Pec pod Sněžkou – nejvyšší vrchol Sněžka, Janské Lázně (kabinková lanová dráha na Černou horu), Špindlerův Mlýn (pramen Labe), Adršpach (skalní mesto), ZOO Dvůr Králové nad Labem. Cykloturistika v okolí: v okolí výborné cyklistické stezky do okolí, možnost využít Krkonošské turistické linky s přepravou jízdních kol. Lyžování v okolí: skiareály Pec pod Sněžkou, Velká Úpa, Janské Lázně (zastávka skibusu do všech středisk je vzdálena přibližne 300 m), Mladé Buky, přímo v Horním Maršově jsou tři menší lyžařské vleky. Vybavení obce: prodejny potravin, pošta, lékárna, několik restaurací s možností celodenního stravování – v dosahu 10 min. pěšky, přímo v obci je několik možností zapůjčení lyžařského a snowboardového vybavení.
 

Pokoje

RODINNÝ APARTMÁN č.1 Větší třípokojový byt v 1. patře s balkónem a výhledem na pohoří Černé hory, ideální pro větší rodiny nebo skupinky: - jeden dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí - jeden čtyřlůžkový pokoj s patrovými lůžky - obývací pokoj s gaučem a TV (možnost dvou přistýlek) - plně vybavený kuchyňský kout (nádobí, lednice, elektrický sporák, rychlovarná konvice) s jídelným stolem - koupelna se sprchovacím koutem a samostatné WC RODINNÝ APARTMÁN č.2 Menší třípokojový byt v přízemí s vlastním vchodem ze zahrady nabízí ubytování pro 2 až 5 osob, ideální pro pár nebo rodiny s menšími dětmi: - jeden dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí - jeden menší pokoj s patrovými lůžky - obývací pokoj s gaučem a TV (možnost přistýlky) a plně vybaveným kuchyňským koutem (nádobí, lednice, elektrický sporák, rychlovarná konvice) - koupelna se sprchovacím koutem a samostatné WC RODINNÝ APARTMÁN č.3 Větší třípokojový byt v přízemí s vlastním vchodem od cesty, ideální pro větší rodiny nebo skupinky: - jeden čtyřlůžkový pokoj s manželskou postelí a patrovými lůžky - jeden menší dvoulůžkový pokoj s patrovými lůžky - velký obývací pokoj s gaučem a TV (možnost dvou přistýlek) - plně vybavený kuchyňský kout (nádobí, lednice, elektrický sporák, rychlovarná konvice) s jídelným stolem - koupelna se sprchovacím koutem a WC Ve všech apartmánech je k dispozici Wi-Fi internet. Parkování před penzionem, k dispozici je i úschovna kol, lyží i výstroje.
 

Provozní doba

non-stop
 

Gastronomie

Možnost objednání snídaně, několik restaurací pro celodenního stravování v dosahu 10 min. pěšky
 

Okolí

Horní Maršov je horské rekreační středisko na soutoku řeky Úpy a Lysečinského potoka. Horní Maršov je výchozím bodem do východní části Krkonoš, především na blízké Rýchory se vzácnou květenou, Světlou a Černou horu s největším krkonošským vrchovištním rašeliništěm. V okolí jsou cyklistické trasy a síť turistických značených stezek. Je tu zastávka cyklobusů.
 

Doprava

autobus 300m, vlaková stanice ve Svobodě nad Úpou
 

Akce

Děti do 10 let pobyt zdarma!
 

Zpět na Svoboda nad Úpou

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter