SkiArena

Facebook
 

Špindlerův Mlýn – aktuální počasí a sníh

Počasí

11
Zataženo

so

18
Zataženo, občasný déšť

ne

15
Oblačno, déšť

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Pension Alenka

***
 
Pension
Špindlerův Mlýn
Vzdálenost od střediska
Špindlerův Mlýn:
 
3 km
Souřadnice GPS:
50.7189N
15.577E

Penzion Alenka se nachází v Krkonoších, ve Špindlerově Mlýně přímo u sjezdovky Labská v nadmořské výšce 860m, nad přehradou Labská, 2km od Špindlerova Mlýna. Penzion nabízí ubytování v 7 útulně vybavených dvoulůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím. U penzionu je parkoviště pro 10 aut a v zimě je zajištěna doprava z údolního parkoviště. V penzionu je i stylová nekuřácká restaurace s domácí kuchyní.

 

Pokoje

Pro hosty je připraveno 7 dvoulůžkových pokojů /možnost přistýlek, půjčení postýlky/ s vlastním příslušenstvím, TV+SAT, fénem a rádiem.

 

Provozní doba

stále mimo část dubna a listopad

 

Gastronomie

Stylová horská restaurace nabízí výbornou domácí kuchyni, točené pivo, grilování, pokrmy z udírny, jídla na objednávku - kachna, koleno...

 

Okolí

Penzion se nachází nad přehradou na Labi a 2 km příjemné procházky od Špindlerova Mlýna. V zimě je možné využít velké množství sjezdovek a běžeckých tras. V letní sezóně je Alenka ideálním výchozím místem pro turistiku i cykloturistiku - směr Mísečky, Zlaté návrší, Labská bouda, pramen Labe - i s kočárkem, dále Špindlerova bouda, Luční bouda, Sněžka, Strážné, Žalý, Benecko přes Rovinky.

 

Doprava

autem k penzionu, autobusová zastávka cca 700 metrů od penzionu, autobusové nádraží cca 1500 metrů, vlak ve Vrchlabí - 7 km

Při příjezdu do Špindlerova Mlýna, minete po levé ruce zelený hotel STYL, po pravé ruce přehradu na Labi a asi po 100 m odbočíte z hlavní silnice vlevo - směr LABSKÁ (též hotel NICO nebo hotel Clarion), po 20 m je křižovatka ve tvaru Y, zde se dáte vlevo kolem garáží stále nahoru (asi 700 m), cestou jsou směrovky k penzionu Alenka (1.křižovatka doprava, 2. doleva), kde je možnost parkování. Pobyt uhraďte, prosím, hotově na Alence.
 

Zpět na Špindlerův Mlýn

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter