SkiArena

Facebook
 

Pěnkavčí vrch – aktuální počasí a sníh

Počasí

čt

15
Oblačno, déšť

14
Zataženo

so

17
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

Webkamery

Penzion Liberta

**
 
Pension
Horní Maršov
Vzdálenost od střediska
Pěnkavčí vrch:
 
4 km
Souřadnice GPS:
50.6828N
15.8473E

V Pensionu Liberta je 9 pokojů, dvou až šestilůžkových, se společným sociálním zařízením, útulná jídelna, pivnice pouze pro ubytované s možností malého občerstvení, udírna s grilem, otevřené ohniště, volejbalové hřiště a půjčovna sportovních potřeb (petanque, míče, pálky, atd.), dětské prolézačky a pískoviště.
 

Okolí

Okolí pensionu je vhodné jak pro zimní tak i letní rekreace. Nový lyžařský vlek je vzdálen 100m od pensionu, další 1km a je to 700m dlouhá POMA. U Pensionu Liberta je zastávka skibusu který vás rád a zdarma odveze do ski areálu Prkený Důl. Běžkaři zas mohou nasadit lyže hned u pensionu a vydat se buď to směr Pomezní Boudy (10km) a nebo směr Rýchory a Žacléř. To samé platí v létě pro turisty a cyklisty.
 

Další

Pension Liberta je vhodný jak pro klidné rodinné dovolené tak i pro bouřlivé oslavy a samozřejmě pro školy v přírodě a lyžařské výcviky. Parkování je možné zdarma u objektu (10 míst). Dětská postýlka je jedna k půjčení zdarma. Stravování formou polopenze. Snídaně - jednoduchý bufet, večeře - jednotné menu s domácí kuchyní, vždy polévka a hlavní jídlo. V letním období od 1 .7 – 31. 8. je v provozu restaurace v penzionu, další jsou 1 km od penzionu. Nejbližší potraviny jsou vzdáleny 4 km. Vhodné pro turistiku Ložní prádlo v ceně Dětská postýlka 6 - šestilůžkový pokoj 5 - pětilůžkový pokoj 4 - čtyřlůžkový pokoj 3 - třílůžkový pokoj 2 - dvoulůžkový pokoj
 

Zpět na Pěnkavčí vrch

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter