SkiArena

Facebook
 

Mladé Buky – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

20
Polojasno

út

20
Jasno

st

19
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

GL Hotel

***
 
Hotel
Trutnov
Vzdálenost od střediska
Mladé Buky:
 
6 km
Souřadnice GPS:
50.5601N
15.9121E

GL Hotel je umístěn jako jediný z místních hotelů přímo na vrcholu náměstí a stává se tak pro klienty perlou Trutnova. A to nejen svou specifickou polohou, ale především jedinečnou vnitřní architekturou skloubenou s moderním designem.

Pro klienty je připraveno 24 pokojů. Podle potřeb a náročnosti jsme připraveni nabídnout Standard pokoje, Luxury pokoje, ale i VIP suity s výhledem přímo na náměstí. Samozřejmou součástí všech pokojů je TV-sat, Wi-Fi, a sociální zařízení.

V rámci hotelového komplexu jsou klienti zváni do GL stylové restaurace na snídaně a minutkové večeře moderní kuchyně a Krkonošské speciality. Po dohodě a zájmu klientů je možné podávání obědů. Luxusní prostředí GL restaurace rozeznívají tóny starých mistrů vážné hudby.

Dalším unikátem našeho GL hotelu je moderní kavárna stylizovaná do luxusu prvorepublikových kaváren. Podáváme GL značkové kávy vyráběné z našich originálních směsí káv, připravovaných rodinnou pražírnou. Zážitky z GL kavárny dále pokračují výběrem jen značkových top alkoholů, pečlivě vybíraných pro svou originalitu. Klient zde nalezne pití králů, alkohol vyráběný v Česku, ale určený pouze pro export nebo limitovanou edici, která se nikdy nebude opakovat. Pravé šampaňské, pravá horká čokoláda a pravá šlehačka je u nás samozřejmostí. Kavárnou se nese jazzová a bluesová hudba, která dává každému zapomenout na běžné starosti a pomáhá navodit pohodu a klid.

Veškerý servis hotelu zajišťuje profesionálně školený personál domlouvající se několika světovými jazyky, vždy pozitivně naladěn a ochoten vyjít klientům vstříc k jejich maximální spokojenosti.

Klient, který u nás stráví byť jednu noc a využije naší nabídky, se k nám vždy rád vrátí…

 

Pokoje

GL Hotel nábízí celkem 24 stylově vybavených, dvoulůžkových pokojů.  Dle výběru si klienti u nás mohou vychutnat pobyt v slunečních Standard pokojích a Luxury pokojích, s malovaným alpským nábytkem. Nabízíme i luxusní VIP suity s výhledem přímo na Krakonošovo náměstí. Ve všech pokojích jsou k dispozici nové standardní koupelny, pracovní stoly, TV-sat s českými a německými stanicemi a Wi-Fi připojení. Pokoje jsou kuřácke i nekuřácke.

 



 

Provozní doba

Čas příjezdu: 14:00

Čas odjezdu: 11:00

 

Gastronomie

V luxusní restauraci GL Hotelu nabízíme snídaně a minutkové večeře moderní kuchyně a Krkonošské speciality z čerstvých surovin a bez chemicky přidatných látek.

Hostům je k dispozici i stylová kavárna s luxusním a originálním občerstvením. Pečeme vlastní snídaňový chléb a zákusky.

Na recepci nabízíme drobný prodej.

V restauraci a kavárně příjmame stravenky společnosti Sodexo - Gastro Pass a Edenred - Ticket Restaurant.

Restaurace otevřena PO - ČT: 11,00 - 21,00, PÁ - SO: 11,00 - 22,00, NE: 11,00 - 20,00

Kavárna otevřena PO - SO: 8,00 - 21,00, NE: 8,00 - 20,00

 

Okolí

Historické centrum Trutnova se nachází přímo před dveřmi hotelu. Milovníci kultury si přijdou na své v nedalekém multifunkčním společenskem centru UFFO, které kromě své jedinečné arichitektury nabízí divadelné představení, koncerty, umělecké výstavy, filmové představení a další originální i tradiční kulturní a společenské akce. Kromě historických památek a různých kulturních akcí lze navštívit i Gablenz, rozhlednu nad Trutnovem, dostupnou pěšky za 15 minut. Během 20 minut jízdy autem se hosté dopraví na Sněžku. Další možností výletu je i ZOO, vzdálené 25 minut autem. V nedalekém okolí se nachází KRNAP a Adršpašské skály.

 

Doprava

Vlakové a autobusové nádraží je vzdáleno 5 minut pěší chůze.

 

Další

V hotelu je pro klienty k dispozici i specializovaná masérka a kosmetička.

V létě je otevřená zahrádka a hosté jsou u nás vítani i se svým pejskem.

Platby na recepci možné v hotovosti v CZK nebo EUR, platební/kreditní kartou, poukázkami společnosti Edenred ( Ticket Benefits ) a Sodexo, platební kartou Ticket Benefits nebo elektronickou poukázkou "e-Ticket" od společnosti Edenred.

 

Zpět na Mladé Buky

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter