SkiArena

Facebook
 

Mladé Buky – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

20
Polojasno

út

20
Jasno

st

19
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel DAVÍDEK ****

****
 
Hotel
Trutnov
Vzdálenost od střediska
Mladé Buky:
 
4 km
Souřadnice GPS:
50.5762N
15.8954E

Hotel Davídek **** je ideálním spojeným komfortního ubytovaní, relaxace a sportu. Hotel nabízí 53 vysoce kvalitních lůžek a možnost přistýlek. Kongresová část hotelu disponuje konferenčním sálem o kapacite až 100 míst s možností variabilního rozdělení, jednací salónek o kapacitě 20 míst a moderní technické vybavení jako smartboard, flipchart, DVD přehrávač, kvalitní ozvučení, wifi, zatemnění a podobne.

Celoročně mohou naši hosté využívat kombinaci outdoor a indoor sportovních aktivit.  Nabízíme 2 venkovní tenisové kurty s povrchem z umělé antuky, v zimě kryté přetlakovou halou, alternativně badminton, fotbal, florbal, házená, volejbal, multifunkční hřiště pro volejbal/ fotbal/nohejbal/ streetbal, 2 squashové kurty s posuvnou dělící stěnou - prostor např. pro jógu, zumbu, aerobic, fitness – kardio zóna, vnitřní/ venkovní dětský koutek, lyžárnu, kolárnu,  prodejnu a půjčovnu sportovních potřeb.

Wellness je vybaven finskou saunou, infrakabinou či venkovní vířivkou. Na přání zajistíme také sportovní a relaxační masáže.

V ceně pobytu je zahrnuta snídaně formou švédskych stolů, parkování přímo před hotelem a WIFI připojení.

V případě, že hledáte komfortní ubytování v Trutnově, bude Hotel Davídek **** tou správnou volbou. 

 

Pokoje

Všechny naše pokoje disponují komforním vybavením s dostatkem prostoru, originálním architektonickým řešením a moderním designem. Všechny pokoje jsou nekuřácké, vybavené vlastní koupelnou se sprchou nebo vanou, sociálním zařízením, fénem, LED TV, trezorem, pracovním stolem, telefonem s přímou volbou, minibarem, rádiem, budíkem  a zvukotěsnými okny.

V ceně pobytu je také zahrnuto připojení k internetu na pokoji.

 

Provozní doba

Provozní doba recepce je 24 hodin denně.

 

Gastronomie

Hotel Davídek nabízí lobby bar, restauraci o kapacitě 60 míst, sportovní bar o kapacitě 40 míst s venkovní terasou pro 80 osob, s výhledem na tenisové dvorce. Pro děti je k dispozici vnitřní a venkovní dětský koutek. Cena pobytu zahrnuje snídaně ve formě švédskych stolů.

 

Zpět na Mladé Buky

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter