SkiArena

Facebook
 

Vrchlabí – Kněžický vrch – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

15
Jasno

ne

17
Polojasno

po

19
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

***Hotel TTC

***
 
Hotel
Vrchlabí
Vzdálenost od střediska
Vrchlabí – Kněžický vrch:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.6321N
15.6073E

Rodinný a útulný ***Hotel TTC se nachází na krásném místě přímo na řece Labe, 500 m od centra města Vrchlabí v Podkrkonoší. Leží 2 km od lyžařského střediska Herlíkovice a 10 km od Špindlerova Mlýna, což jsou nejvyhledávanější místa pro milovníky zimních sportů a vysokohorské turistiky. Hosté mohou v našem hotelu využívat bezplatného Wi-Fi připojení a parkování; dále pak naší restauraci v námořnockém stylu se zážitkovou gastronomií; stylovou kavárnu s čajovnou, kde Vám nabídneme více než 52 druhů čajů a kávy z celého světa a také letní terasu s výhledem na Labe a okolní zahrady; herní halu stolního tenisu, která slouží mimo sportovní útkání i pro společenské a firemní účely; úschovnu lyží a kol. V blízkosti hotelu je také možnost rybaření či pěší turistiky. Pro fanoušky kol venku před hotelem začíná cyklistická trasa. Hotel poskytuje 48 lůžek - 12 pokojů laděných do světlých barev s plným vybavením: satelitní LCD TV, minibar, posezení, vlastní koupelna. Hotel je po úplné rekostrukci a je nekuřácký.

 

Pokoje

Hotel nabízí 12 pokojů s celkovou kapacitou 48 lůžek. Pokoje jsou laděné do světlých barev a plně vybavené. Každý pokoj má: satelitní LCD TV, minibar, psací stůl, skříně, wi-fi připojení zdarma, posezení, krásný výhled a vlastní koupelnu. Všechny pokoje mají 2 patra a rozdělují se na: dvoulůžkové (možnost i jednolůžka), třílůžkové, dvoulůžkové s možností 2 přistýlek a jeden apartmán.

Dvoulůžkový/jednolůžkový pokoje má plochu 20m2

Třílůžkový a dvoulůžkový + 2 přistýlky má plochu 26m2

Apartmán má plochu 35m2

 

Provozní doba

Recepce je otevřená každý den 8:00 - 22:00

 

Gastronomie

Hosté si dle přání mohou zakoupit polopenzi či plnou penzi.

Snídaně formou bufetu je automaticky v ceně pokoje.

Polopenze: 150,- Kč /dospělá os.

                   95,- Kč /dítě

Plná penze: 300,- Kč /dospělá os.

                   190,- Kč /dítě

K dispozici je Vám naše restaurace se zážitkovou gastronomií v námořnickém stylu, kde je až 52 míst k sezení. Dále pak čajovna s kavárnou, kde Vám nabídneme více jak 52 druhů kávy a čaje z celého světa. U kavárny je také letní terasa, kde hlavně v letních měsících je velice příjemné posezení, grilování a krásný výhled.

 

Okolí

Hotel leží 500 m od centra Vrchlabí na řece Labe, 2 km od lyžařského areálu Herlíkovice a 10 km od Špindlerova Mlýna. V okolí hotelu je možnost rybaření, houbaření, pěší turistiky, výletů na kolech, horolezectví, jízda na koních, kina atd. V zimní sezóně lyžování v Herlíkovicích a Špindlerově Mlýně.

 

Doprava

V centru města jezdí pravidelné linky a také spoje do hl. města Praha. Linky jezdí i do Herlíkovic a Špindlerova Mlýna. V letní a zimní sezóně jezdí skibus a cyklobus.

 

Další

V hotelu je možnost směnárny.

V dalším roce bude dokončena sklepní vinárna a wellness spa centrum...

 

Akce

Při pobytu 5 a více nocí sleva 10% na ubytování, stolní tenis zdarma a k tomu lahev kvalitního vína.

Všichni hoteloví hosté mají stolní tenis zdarma - možnost zamluvení trenéra.

 

Zpět na Vrchlabí – Kněžický vrch

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter