SkiArena

Facebook
 

Harrachov – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

17
Polojasno

po

20
Polojasno

út

20
Jasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Mitera

***
 
Hotel
Harrachov
Vzdálenost od střediska
Harrachov:
 
0 km
Souřadnice GPS:
50.7713N
15.4317E

V hotelu je k dispozici 20 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky, se sociálním zařízením (WC, sprcha) a TV/SAT.

Dále je k dispozici recepce a lyžárna, parkování přímo u objektu na vlastním parkovišti. 100 m od hotelu je půjčovna lyží a sportovního vybavení Sport Čermák, která poskytuje hostům hotelu Mitera slevu, 50m od hotelu je internetová kavárna a kino. Možnost využití sauny v 50 m vzdáleném objektu.

V blízkosti hotelu je letní koupaliště, minigolf a tenisové kurty. 150m od hotelu je autobusové nádraží.

 

Gastronomie

Hostům je k dispozici útulná restaurace s výbornou kuchyní – otevřeno 11.00 – 22.00. Restaurace zajišťuje snídaně formou švédských stolů, polopenzi nebo plnou penzi, místní i světové speciality, točené pivo.

 

Okolí

ZIMNÍ AKTIVITY
Harrachov je znám svými skokanskými můstky, včetně mamutího. Na úbočí Čertovy hory je několik sjezdovek – od modré po černou a také celý komplex běžeckých tratí.
Lyžařské sjezdovky jsou vybaveny moderním systémem umělého zašněžování a v dolní části jedné z červených sjezdovek se provozuje večerní lyžování při umělém osvětlení.
Na všechny sjezdovky je také umožněn přístup snowboardistům. Začátečníkům poskytují kvalitní výuku instruktoři několika lyžařských škol.


LETNÍ AKTIVITY
Pro letní období jsou klasické pěší výlety po turistických stezkách v překrásném okolí Harrachova, je možno vypůjčit si kolo, hrát tenis, minigolf či golf. Přímo v Harrachově lze navštívit muzeum skla, lyžařské muzeum či posedět v místním pivovaru a přitom sledovat práci sklářů. V poslední době je také velmi populární sjíždění řeky Jizery od Mýta na plavidlech. Pro tento druh sportu je nejvhodnější doba na jaře, kdy je v korytě dostatek vody z tajícího sněhu. Na čertově hoře je také vymezen letový koridor a přistávací plocha pro létání na padácích a závěsných kluzácích.

 

Zpět na Harrachov

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter