SkiArena

Facebook
 

Harrachov – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

20
Light rain showers

út

20
Polojasno

st

18
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Pension Markéta


 
Pension
Harrachov
Vzdálenost od střediska
Harrachov:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.7795N
15.4257E

Pension Markéta se nachází v klidné lokalitě Harrachova části Klondajk s pěkným výhledem na Čertovu horu, sjezdovku i skokanské můstky. 

V penzionu se nachází 2-6ti lůžkové pokoje. Každý má vlastní WC, koupelnu, TV a Wi-Fi internet. Parkování je přímo u domu. Součástí je i bar, který nabízí příjemné posezení a alko a nealko nápoje.

Pension Markéta je ideální místo pro dovolenou či aktivní odpočinek, jak pro rodiny s dětmi, tak pro indivuduální cestování.

 

Pokoje

Pension Markéta nabízí 11 pokojů s celkem 50 lůžky. Je vybaven 2 až 6 lůžkovými pokoji. Každý pokoj má vlastní WC, koupelnu, TV a Wi-Fi internet. V celém objektu je zdarma Wi-Fi připojení k internetu. Pension nabízí snídaně, příjemné posezení v baru a na zahrádce. U pensionu je venkovní bazén, sauna, trampolína, dětské hřiště, gril, půjčovna lyží, snowboardu a kol. Parkování je přímo u penzionu.

 

Okolí

V blízkosti Markéty můžete navštívit spoustu atraktivních míst, jako jsou pivní lázně, místní pivovar se sklárnou, bobovou dráhu, bowling, dráhu pro čtyřkolky, lanovou opičí dráhu (lanový park), vertical park, místní koupaliště, tenisové kurty, minigolf, Mumlavský vodopád, spoustu cyklistických, turistických tras, trasy pro běžkaře, vyhlídky, možnosti houbaření, atd.

 

Zpět na Harrachov

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter