SkiArena

Facebook
 

Černý Důl – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

20
Polojasno

út

20
Polojasno

st

19
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

HOTEL ARNIKA

***
 
Hotel
Rudník
Vzdálenost od střediska
Černý Důl:
 
5 km
Souřadnice GPS:
50.5964N
15.7347E

Stylový hotel Arnika nabízí kvalitní služby a osobní přístup personálu ke všem hostům. K dispozici jsou útulné a pohodlné jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje a apartmány. Některé dvoulůžkové pokoje jsou možné s přistýlkou.

Pro pohodlí hostů slouží osobní výtah a pro bezpečné parkování společné podzemní garáže.

V hotelu můžete navštívit krytý bazén s protiproudem, finskou saunu, infrasaunu.

Dále si můžete zahrát společenské hry, biliár, šipky, venkovní stolní tenis. V hotelové zahradě vyzkoušet hru pro všechny generace petanque, odpočívat na lehátku, s dětmi si hrát na dětském hřišti či strávit příjemný večer u táboráku. U nás si můžete zapůjčit horské kolo a vydat se po některé cyklotrase buď do Krkonoš nebo do Podkrkonoší.

 

Pokoje

K dispozici máme plně vybavené dva bezbariérové pokoje. Všechny pokoje mají sprchu, WC a jsou vybaveny minibary, telefony s přímou volbou a buzením, barevnými televizory s šesti satelitními a třemi českými programy. Apartmány jsou vybaveny vanou, WC, minibarem, telefonem, televizí.

Některé pokoje mají Wi-fi připojení zdarma.

 

Gastronomie

Hostům je k dispozici stylová restaurace, kavárna s letní terasou a velká krytá terasa s lávovým grilem pro 45 osob, salonek pro slavnostní hostiny a školící místnost s technickým vybavením

 

Okolí

V bezprostředním okolí hotelu jsou strojově upravené běžecké trasy propojené na hlavní trasy po hřebenech Krkonoš. V blízkém okolí je moderní skipark Černý důl a nedaleko je rovněž známý lyžařský areál Černá hora v Janských lázních.

 

Doprava

Zastávka: 200 m Autobusové nádraží: 11000 m

 

Zpět na Černý Důl

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter