SkiArena

Facebook
 

Černá hora – Janské Lázně – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

14
Polojasno

po

16
Zataženo

út

17
Jasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Luční dům

***
 
Horský hotel
Janské Lázně
Vzdálenost od střediska
Černá hora – Janské Lázně:
 
2 km
Souřadnice GPS:
50.6318N
15.768E

Hotel LUČNÍ DŮM je celý nově zrekonstruovaný. Naleznete zde 19 pokojů, příjemnou restauraci, bar, společenskou místnost s kulečníkem a šipkami, dále saunu a venkovní bazén. U zahradního posezení si můžete zdarma zapůjčit kroket a petanque.

V letních měsících parkování u objektu a využití venkovního bazénu. V zimních sezónách transport zavazadel z centrálního parkoviště zdarma, WiFi připojení na internet pro Váš notebook v prostoru hotelové restaurace, využití internet PC v hotelové restauraci.

Máte zájem o balíčky v Jánských lázních?

 

Pokoje

Všechny pokoje mají vlastní příslušenství, televizi se satelitním příjmem a lednici. Apartmány a několik dvoulůžkových pokojů mají k dispozici balkón.
 

Gastronomie

Hoteloví kuchaři Vám připraví jednak tradiční českou, ale též mezinárodní kuchyni, snídaně jsou podávány formou bufetu a večeře výběrem z menu.
 

Okolí

V blízkosti hotelu se nachází nástupní stanice kabinové lanovky na Černou horu, která nabízí návštěvníkům mnohé turistické a cyklistické trasy a v zimních měsících výborné podmínky pro lyžování. Lázeňská promenáda a centrum jsou vzdáleny cca 800m od hotelu.
 

Doprava

Zastávka: 200 m Centrum: 800 m
 

Další

V hotelu není mmožné využívat platební karty
 

Zpět na Černá hora – Janské Lázně

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter