SkiArena

Facebook
 

Tanvaldský Špičák – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

17
Polojasno

po

20
Polojasno

út

20
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Vila Jelenka

*
 
Vila
Smržovka
Vzdálenost od střediska
Tanvaldský Špičák:
 
4 km
Souřadnice GPS:
50.7286N
15.2486E

Penzion Jelenka je nově zrekonstruovaná vila z počátku dvacátého století, ležící na úpatí Černé studnice.

V celém objektu je zdarma k dispozici bezdrátové připojení k internetu. Společenská místnost, vhodná též pro různé vzdělávací akce, školení, teambuilding. Velká zahrada s ohništěm, vhodná také pro zahradní párty.

 

Pokoje

Pro návštěvníky nabízíme komfortně zařízené pokoje a apartmány s celkovou kapacitou 17 lůžek. Apartmány jsou dvou až třílůžkové, standardně vybavené, mají vlastní koupelnu a kuchyňku. Kuchyňky jsou vybaveny elektrickým dvouvařičem, rychlovarnou konvicí, ledničkou a nádobím.

Pokoje jsou dvou a čtyřlůžkové, standardně vybavené, umyvadlo na pokoji, na chodbě společná kuchyňka a koupelna. Kuchyňka je vybavena elektrickým dvouvařičem, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, ledničkou a nádobím.

 

Gastronomie

Příjemný letní večer pod hvězdami můžete strávit na prostorné zahradě u plápolajícího ohně a sklenky vína.
 

Okolí

Pro milovníky zimních sportů se v těsném sousedství pensionu nachází uměle zasněžovaná sjezdovka, nabízející i večerní provoz. V blízkém okolí Smržovky je několik zajímavých míst. Např. rozhledna Černá Studnice s vyhlášenou restaurací. Hezkou procházku přírodou také slibuje "Protržená přehrada" u Desné, nebo Mumlavský vodopád u Harrachova.

Pro náročnější lyžaře je v dosahu 10min autem lyžařský areál Špičák (vlakem - cca 30 min). Dobré spojení je též na nedaleké středisko v Harrachově či na Bedřichově.

 

Doprava

Dobrá dostupnost veřejnou dopravou - zastávka ČD 7 min(cca 300 m), autobus 10 min.
 

Další

Parkovné 10Kč/auto/den Vratná záloha 500Kč za apartmán, ze které se platí případné poškození nebo ztráta vybavení. Tato záloha Vám bude vrácena (případně vyúčtována) při odjezdu.
 

Zpět na Tanvaldský Špičák

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter