SkiArena

Facebook
 

Josefův Důl – aktuální počasí a sníh

Počasí

út

20
Polojasno

st

18
Jasno

čt

19
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Merkur

***
 
Hotel
Jablonec nad Nisou
Vzdálenost od střediska
Josefův Důl:
 
6 km
Souřadnice GPS:
50.7225N
15.1678E

Přímo v hotelu můžete využít Solnou jeskyni, Taxislužbu, ČS Bankomat, Směnárnu. Denní Bar ve vstupní hale (30 míst), Snack Bar Restauraci v přízemí (35 míst), obědovou nekuřáckou Restauraci v 1.patře (40míst), Kavárnu ve 2.patře (120 míst, možno rozdělit napůl) nebo Vinárnu s pódiem v suterénu (50 míst). Uvedená střediska pronajímáme i jako samostatné sály a salónky. Ceny pronájmů se liší dle časového rozmezí či konzumace. Využít lze naše plátno a flipchart včetně popisovačů. Na požádání zajistíme dataprojektor za poplatek požadovaný pronajímatelem.

Nově otevřená Solná jeskyně přímo v hotelu. Pro odpočinek, relaxaci a dobré působení na zdraví je v hotelu k dispozici i mimo otevírací dobu.

 

Pokoje

Hotel jako takový disponuje 79 pokoji se 165 lůžky (z toho jeden bezbariérový, dva apartmány a jedna přenosná dětská postýlka do 2let dítěte). Pokoje mají na podlahách koberce a jsou standardně vybaveny - včetně telefonu, radia, LCD TV-SAT, a oddělenou koupelnou (sprcha x vana) s toaletou.

 

Provozní doba

Nonstop, 24:00 - 05:00 omezený provoz

 

Gastronomie

Součástí hotelu je kuřácká restaurace otevřená denně 10:00 - 22:00h, nekuřácká restaurace otevřená 11:00 - 15:00h a lobby bar u recepce pro hotelové hosty nonstop.

 

Okolí

Ve městě se pak nachází rozlehlá Jablonecká Přehrada pro letní koupání, zimní bruslení či celoroční příjemné procházky. Dále také Bazén, Městská sportovní hala pro vnitřní sporty, Stadion, Zimní stadion a Sokolovna přímo u hotelu, Tenis + squash centrum, Bowling, několik supermarketů… . V bezprostřední blízkosti města začínají turistické stezky, cyklostezky a pro lyžaře sjezdařské i běžecké trasy.

 

Doprava

K hotelu se snadno dostanete autem, hostům je k dispozici garáž se zabezpečovacím zařízením za cenu 150,- Kč/auto/noc a 75,- Kč/motorka/noc, případně lze parkovat přes ulici na městském parkovišti chráněném kamerovým systémem (placené PO - PÁ 8:00 - 18:00). Autobusové nádraží je vzdáleno cca 300m, vlakové cca 500m a zastávka tramvaje (trasa Liberec - Jablonec n/N) cca 100m od hotelu.

 

Další

Pro ubytované hotelové hosty je zdarma k dispozici trezor v recepci a Wi-Fi připojení. Za poplatek pak lze požádat o kopírovací, telefonní i faxové služby.

 

Zpět na Josefův Důl

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter