SkiArena

Facebook
 

Ještěd – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

17
Polojasno

ne

15
Polojasno

po

11
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

HOTEL**** BABYLON

****+
 
Hotel
Liberec
Vzdálenost od střediska
Ještěd:
 
6 km
Souřadnice GPS:
50.7602N
15.0526E

Hotel se nachází blízko centra krajského města Liberec. Je dobře dostupný po dálnici a disponuje vlastním krytým parkovištěm(poplatek dle časového tarifu). Hotel je součástí velkého zábavního komplexu, jehož součástí je krytý aquapark.

Hostům je k dispozici parkování v krytém parkovišti. Cena ubytování zahrnuje bohatou snídani formou bufetu se švédskými stoly, ranní koupání v AQUAPARKU již od 8.00 hodin, od pondělí do pátku 10:00 – 12:00 dopolední bowling, neomezený pobyt v AQUAPARKU, LUNAPARKU, iQPARKU po celou dobu pobytu.

Novinkou je naše XD Theatre-4D kino jediné v Čechách nebo Aquazorbing, který můžete vyzkoušet v Aquaparku. Nabízíme relaxaci ve smyslném WELLNESS CENTRU ve stylu antických lázní, kde si můžete dosyta užít různých procedur, relaxovat a nechat se hýčkat třeba celý den. Je v něm k dispozici na dvacet různých procedur - sauny, aromaterapie, relaxační klidové prostory k odpočinku, hamam, solární louka, solný důl i malé fitness.

 

Pokoje

Hotel nabízí jednolůžkové, dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje, rodinné pokoje a apartmá se dvěma ložnicemi, luxusní svatební apartmány, čtyřlůžkové apartmá King Royal, bezbariérové pokoje.

Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, barevným TV přijímačem se satelitními programy, minibarem, bezpečnostním trezorem a možností připojení na internet. Komfortní ubytování s osobitým stylem a maximální péčí o hosty.

 

Provozní doba

non-stop

 

Gastronomie

Cena ubytování zahrnuje bohatou snídani formou bufetu se švédskými stoly, dále hotel nabízí polopenzi nebo plnou penzi formou švédských stolů v restauraci LUNCH DINNER BUFFET. V zábavní části Centra Babylon se nachází několik stylových restaurací a kaváren, pivní bar, vinárna.

 

Okolí

ZOO Liberec, vyhlídková věž a restaurace Ještěd, lyžařský areál Ještěd, lyžařský areál Bedřichov, zámek Sychrov,Frýdlant, botanická zahrada, Český ráj a jeho památky jsou vzdálené cca 40 km. Region Nisa nabízí množství cyklostezek a velké množství turistických cílů. Možnosti jsou v Liberci a okolí skutečně veliké!

 

 

Doprava

Zastávka MHD: 20 m Autobusové nádraží: 500 m Centrum: 800 m Vlakové nádraží: 500 m

 

Další

Součástí Centra Babylon je i Kongresové centrum s 20 konferenčními sály a salónky a kapacitou až 2500 osob. Hotel nabízí ubytování dětí do 3 let bez nároku na lůžko zdarma. Děti 3-12 let speciální slevy. Další slevy-7=6, 14=11. Možnost ubytování se psem 250,-Kč/noc. Možnost zapůjčení dětské postýlky 250,-Kč/noc. Doba pro check in začíná od 14,00 hodin. Parkování je zajištěno v krytém parkovacím domě za poplatek 120,-CZK/24 hod. Možnost připojení k internetu: wi-fi připojení v prostorách lobby baru zdarma, na pokojích připojení zdarma "Free Babylon nebo za poplatek "Premium".

 

Zpět na Ještěd

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter