SkiArena

Facebook
 

Desná – Černá Říčka – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

16
Polojasno

po

19
Polojasno

út

19
Jasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Amantis Vital Sport Hotel

***+
 
Hotel
Desná
Vzdálenost od střediska
Desná – Černá Říčka:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.773N
15.3117E

Amantis Vital Sport Hotel dříve "Hotel Emilka"se nachází v chráněné krajinné oblasti Jizerských hor v místě zvaném „Novina". Nadmořská výška hotelu 796 m n.m., zajišťuje zdravý a čistý vzduch vhodný pro turistiku, cyklistiku, lyžařské sporty i jako odpočinkovou dovolenou s dětmi. Náš hotel je obklopen krásnou přírodou, kde procházky ocení jak mladí, tak starší občané.

 

Pokoje

Pokoje jsou zrekonstruované. Hotel má k dispozici dvoulůžkové pokoje, třílůžkové pokoje, rodinné apartmány s oddělenými ložnicemi, čtyřlůžkové pokoje a jeden bezbarierový pokoj.

V každém pokoji se nachází sociální zařízení, TV-sat a wifi.

 

Provozní doba

8.00h - 20.00h

 

Gastronomie

Hotelová restaurace je otevřena denně od 11:00 do 19:30 hodin, možné dokoupení polopenze i plné penze. Bar je otevřen od 11:00 do 22:00 hodin.

V hotelové restauraci je pro Vaše děti připraven dětský koutek s různými hračkami.

 

Okolí

Amantis Vital Sport hotel je zasazen do malebného horského prostředí, obklopen panenskou přírodou Jizerských hor a je ideálním prostředím pro Vaši relaxaci. Skvělý i pro cykloturistiku, turistiku i procházky. Nedaleko (2,5 km) se nachází vodní nádrž Souš.

 

Doprava

Autem - z Prahy po silnici E 65 směrem na Jablonec nad Nisou, poté směr Tanvald a Desná.

Bus/Vlak - do zastávky Desná, poté možnost využít hotelový shuttle bus

GPS souřadnice: 50.77302694, 15.31165611

 

Další

Amantis Vital Sport hotel je zasazen do malebného horského prostředí, obklopen panenskou přírodou Jizerských hor a je ideálním prostředím pro Vaši relaxaci.

Prostřednictvím hotelového wellness bychom Vám rádi nabídli neopakovatelný zážitek, který přispěje k Vaší relaxaci a podpoří vyváženost Vašeho těla a duše.
Naše wellness je součástí hotelu a je vnitřně přístupné z obou budov. Je otevřeno jak pro hotelové hosty, tak i pro širokou veřejnost. V přízemí naleznete hydromasážní vany whirpool, Kneippův chodník, finskou saunu, bylinkovou saunu a parní lázeň. Po schodech o patro výše Vás uvítá relaxační a odpočinková zóna s lehátky, časopisy s voudou a výběrem z čajů. Můžete také navštívit naši masérskou místnost a vybrat si z široké nabídky masáží.

Pro Vaše děti je připraven dětský koutek s různými hračkami v hotelové restauraci.

 

Akce

Hotel je vhodný pro různé společenské, fireminí a školící akce.

 

Zpět na Desná – Černá Říčka

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter