SkiArena

Facebook
 

Desná – Černá Říčka – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

20
Polojasno

út

19
Jasno

st

18
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Penzion Hluboky Potok

***
 
Pension
Desná
Vzdálenost od střediska
Desná – Černá Říčka:
 
2 km
Souřadnice GPS:
50.7642N
15.3415E

Penzion je ideálním východiskem pro pěší i cyklistické výlety do obou pohoří - Jizerské hory, Krkonoše. Leží v blízkosti hlavní silnice Tanvald-Harrachov, nicméně zcela stranou dopravního ruchu v malém údolí Hlubokého potoka.

Penzion je autem přístupný po celý rok (přístupová cesta pravidelně udržována).

Hostům penzionu je k dispozici bar s nabídkou nápojů i možností dalšího občerstvení. V letních měsících je k dispozici zahradní gril a otevřené ohniště, stejně jako možnost osvěžení v potůčku protékajícím přímo pozemkem penzionu.

 

Pokoje

Penzion Hluboký potok nabízí ubytování ve 2-4 lůžkových pokojích, každý pokoj má vlastní sociální zařízení, pokoje jsou vybaveny televizorem, Internetem. Ubytování je poskytováno včetně snídaně. Hostům je k dispozici kuchyňský kout a společenská místnost. V letních měsících je k dispozici grill, petanq.

 

Okolí

Desná je ideálním východiskem pro zimní sportovní vyžití i letní turistiku. V zimě je v blízkosti v provozu řada lyžařských vleků (areály Desná-Černá Říčka a Desná-Parlament), ve vzdálenosti 5km leží hlavní centrum lyžování v Jizerských horách, Tanvaldský špičák, a ve vzdálenosti 10 km pak krkonošský Harrachov, který nabízí společnou jízdenku i pro oblasti Rokytnice nad Jizerou, Paseky ... Příchovice a Rejdice (3km). V letních měsících je možno využít cyklotras vedoucích přes přehradu Souš a Protrženou přehradu na hlavní hřeben Jizerských hor s osadou Jizerka (10km). Regionální cyklostezka Járy Cimrmana spojující Jizerské hory s jejich polskou částí, vede rovněž v nedaleké vzdálenosti od penzionu. Možnost celoročního koupání je v Centru Babylon v Liberci, vzdáleném 30km.

 

Doprava

Autobusové nádraží: 500 m Centrum: 1000 m Vlakové nádraží: 400 m Pro případ výrazného sněžení doporučujeme mít s sebou sněhové řetězy, samozřejmostí jsou zimní pneumatiky. Parkování je bezplatné na pozemku penzionu.

 

Další

Dítě od 3 do 12let možnost slev po domluvě.

 

Zpět na Desná – Černá Říčka

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter