SkiArena

Facebook
 

Bedřichov – aktuální počasí a sníh

Počasí

čt

18
Skorojasno

15
Zataženo, občasný déšť

so

19
Zataženo, občasný déšť

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

HOTEL Art Nouveau PRAHA

***
 
Hotel
Liberec
Vzdálenost od střediska
Bedřichov:
 
7 km
Souřadnice GPS:
50.7697N
15.0574E

Nabízíme ubytování v jedno a dvoulůžkových pokojích s celkovou kapacitou 67 míst. Všechny pokoje jsou na úrovni 3* - vybavené TV + SAT, telefon, WIFI a vlastním sociálním zařízením.

Hotel Praha poskytuje služby při pořádání společenských akcí a slavností, zajišťuje celoročně v Liberci a na okolních horách provozování turistických a sportovních aktivit. Hosté mohou využít bar, kasino, cukrárnu a restauraci.

K nejvýznačnějším hostům po roce 1989 se řadí pan Václav Havel, pan Václav Klaus a řada umělců a význačných osobností kulturního i obchodního světa.

 

Pokoje

Celková kapacita je 67 lůžek. 27 dvojlůžkových pokojů, z toho tři pokoje s možností přistýlky, 5 jednolůžkových pokojů, , 2 apartmány pro 2 osoby, 1 Junior suite pro 2 osoby. Všechny pokoje jsou vybaveny soicálním zařízením, TV/SAT, Wifi a telefonem s přímou volbou.
 

Provozní doba

non stop
 

Gastronomie

Kavárna v přízemí a restaurace v 1. patře nabízejí bezpočet specialit české i mezinárodní kuchyně.
 

Okolí

Město Liberec nabízí širokou škálu sportovního i kulturního vyžití. Navštivte muzeum, divadlo, radnici. Pěknou procházkou nedaleko od centra se dostanete do ZOO, Botanické zahrady. Na Ještěd tramvají a lanovkou, nebo pěší túrou.
 

Doprava

Nejjednodušší je doprava vlastním automobilem a při použití navigace zadat ulici Kostelní,která přivede návštěvníka přímo k bráně parkoviště hotelu nebo ulice Železná /Liberec/, směřující k hlavnímu vchodu hotelu.
 

Další

Dětská postýlka k zapůjčení za 150 Kč. Parkování je za hotelem a přístup je přímo do recepce. Kapacita parkoviště je však omezená.
 

Zpět na Bedřichov

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter