SkiArena

Facebook
 

Bedřichov – aktuální počasí a sníh

Počasí

14
Light rain

so

18
Zataženo, občasný déšť

ne

15
Oblačno, déšť

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Chata Nisanka

***+
 
Pension
Bedřichov
Vzdálenost od střediska
Bedřichov:
 
0 km
Souřadnice GPS:
50.786N
15.1478E

V nově zrekonstruované Chatě Nisanka v Bedřichově Vám rádi poskytneme ubytování prvotřídní kvality v tichém a klidném prostředí. Nabízíme Vám ubytování v 7 apartmánech vybavených vlastní koupelnou (sprcha + WC), TV a bezdrátovým připojením k internetu. V okolí najdete velké množství běžeckých i sjezdových tratí, v letních měsících si jistě přijdou na své milovníci pěší i cyklo turistiky. Penzion je umístěn přímo pod hlavními sjezdovkami v Bedřichově, nástup na Jizerskou magistrálu je vzdálen přibližně 500 m.

 

Pokoje

Pokoje jsou apartmánového typu vybavené vlastní kuchyňkou a koupelnou. Vybavení je úplně nové nakoupené po rekonstrukci v roce 2009. Samozřejmostí je ložní prádlo, televizor, mikrovlnná trouba, plotýnkový vařič, příbory, nádobí,...

 

Gastronomie

Hosté mohou využít jednak kuchyněk na pokojích, i větší kuchyně ve společenské místnosti. V Bedřichově je k dispozici značné množství stravovacích zařízení. Většina z nich je v dosahu 5 až 10 minut chůze.

 

Okolí

Objekt se nachází u sjezdového areálu v Bedřichově. V tomto areálu jsou samozřejmě k dispozici půjčovny lyží, dětská lyžařská školka, lyžařská škola... Na běžecké tratě lze nastoupit u objektu a dojet na Jizerskou magistrálu (cca 500 m).

Na cyklistické a pěší stezky se dá nastoupit přímo u objektu.

 

Doprava

U penzionu je k dispozici otevřené parkoviště. Objekt se nachází v centru Bedřichova. Jedná se samozřejmě o horskou oblast a tomu je zejména obutí vozu vhodné přizpůsobit. Oblast je však turisticky vysoce atraktivní a hojně navštěvovaná, takže příjezdové silnice jsou obvykle dobře upraveny.

Vzdálenost k autobusové zastávce je cca 250 m. Autobusové a vlakové nádraží je v nedalekém Jablonci nad Nisou (cca 8 km). V některých případech je možné dojednat odvoz do objektu.

 

Zpět na Bedřichov

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter