SkiArena

Facebook
 

Karlov – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

16
Polojasno

po

18
Polojasno

út

18
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Horský hotel Neptun


 
Horský hotel
Malá Morávka
Vzdálenost od střediska
Karlov:
 
2 km
Souřadnice GPS:
50.0275N
17.3124E

Horský hotel Neptun naleznete v turistickém středisku Malá Morávka, které tvoří vstupní bránu do nejkrásnějších míst Chráněné krajinné oblasti Jeseníky. 8 km vzdálená hora Praděd (1492 m n. m.) je nejvyšší horou Moravy a její okolí bylo vyhlášeno národní přírodní rezervace.
Horský hotel Neptun nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích, čtyřlůžkových studiích (dvě dvoulůžkové ložnice se společnou předsíní a sociálním zařízením) a apartmánech. TV na pokoji, vychovaná domácí zvířata jsou povolena.

 

Pokoje

Dvoulůžkové pokoje, čtyřlůžková studia a apartmány. Všechny pokoje jsou se sociálním zařízením. Parkování v areálu hotelu, možnost pronájmu hotelové garáže.

 

Gastronomie

Pobyty v Hotelu Neptunje možno zakoupit se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Stravování v hotelové restauraci.

 

Okolí

Turistika - nepřeberné množství tras po Jeseníkách všech náročností, cykloturistika, lyžování - malá sjezdovka v bezprostřední blízkosti hotelu, snadná dostupnost lyžařských center (Karlov, Ovčárna...) i běžeckých tratí.

 

Doprava

Oblast je dobře dostupná vlakem, autobusem i autem. Je vyhledávaným turistickým cílem ve všech ročních obdobích. Nabízí vynikající podmínky pro pěší turistiku, vyjížďky na kolech, sjezdové i běžecké lyžování.

 

Další

Další služby: společenské místnosti pro 20 až 40 osob (TV, domácí kino, DVD, video atd.). Tělocvična, stolní tenis, posilovna, sauna s bazénkem půjčovna horských kol a sportovních potřeb, kulečník, hřiště, dětské hřiště, minigolf, venkovní bazén s brouzdalištěm.

 

Zpět na Karlov

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter