SkiArena

Facebook
 

Karlov – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

15
Polojasno

po

18
Polojasno

út

18
Jasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

U Potůčku


 
Pension
Malá Morávka
Vzdálenost od střediska
Karlov:
 
2 km
Souřadnice GPS:
50.0281N
17.3138E

V rámci ubytování Vám nabízíme nový penzion, ideální pro odpočinek rodin s dětmi a všechny milovníky přírody Jeseníků. Vhodné také pro pořádání rodinných oslav, firemních akcí či uzavřenou společnost. Ubytování je možné v samotném penzionu a současně ve vedlejším objektu - apartmán s vlastním sociálním zařízením.

 

Pokoje

K dispozici jeden dvoulůžkový, dva čtyřlůžkové a jeden šestilůžkový pokoj (+ dva dvoulůžkové pokoje se soc. zařízením v apartmánu). Pro Vaše max. pohodlí je na pokojích posezení s LCD TV ( USB ), součástí vybavení každého pokoje je i lednice . V objektu je možnost vaření a stravování ve společné kuchyni. Součástí vybavené kuchyně je i společná jídelna.

 

Okolí

Ubytování v turistickém středisku Malá Morávka, leží v těsné blízkosti nejvyšší hory Jeseníků (Praděd) a 7 km vzdálených lázních Karlova Studánka.

 

Další

Všem ubytovaným je pro příjemný pobyt k dispozici velká část oplocené zahrady s bazénem, trampolínou, dětskou houpačkou a prolézačkou, pískovištěm, venkovním posezením, ohništěm a grilem (viz foto). Parkování v oplocené části zahrady u objektu. Své zvířecí miláčky zanechte prosím doma. Kauce 4000 Kč - objekt.

 

Zpět na Karlov

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter