SkiArena

Facebook
 

Filipovice – aktuální počasí a sníh

Počasí

18
Zataženo

so

19
Polojasno

ne

20
Zataženo, občasný déšť

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Stará Pošta


 
Hostel
Bělá pod Pradědem
Vzdálenost od střediska
Filipovice:
 
0 km
Souřadnice GPS:
50.1568N
17.1717E

Hotel Stará Pošta se nachází v ekologicky chráněné krajinné oblasti Hrubého Jeseníku, přímo v srdci horského střediska Filipovice – Bělá pod Pradědem uprostřed nejoblíbenějších lyžařských center Červenohorské sedlo, Filipovice, Kouty nad Desnou, Praděd, Petříkov, Ostružná a Ramzová. Hotel Stará Pošta nabízí hotelové ubytování evropského standardu v kategorii tříhvězdičkového horského hotelu, s celkovou ubytovací kapacitou 163 míst, která je rozdělena na ubytování v hlavní budově hotelu s kapacitou 103 míst a na dvě depandance umístěné v hotelové zahradě, ve vzdálenosti deseti metrů od hlavní budovy, s celkovou kapacitou 60 míst k ubytování.

 

Pokoje

Pokoj Standard

dvoulůžkové a třílůžkové pokoje hotelového typu s možností přistýlky, vybavené vlastním sociálním zařízením, TV/SAT a Wi-Fi připojením, čtyřlůžkové pokoje apartmánového typu, vybavené vlastním sociálním zařízením, TV/SAT a Wi-Fi signálem připojením.

Pokoj Ekonomy

dvoulůžkové a třílůžkové pokoje hotelového typu se společným sociálním zařízením na patře; každý pokoj je vybaven TV/SAT a Wi-Fi připojením. Podkrovní pokoje nabízejí příjemnou atmosféru umocněnou výhledem do okolních hor. Dvoulůžkové až sedmilůžkové pokoje hotelového typu se společným sociálním zařízením na patře, umístěné v hotelových depandancích. Každý pokoj je vybaven TV/SAT. Ubytování včetně soc. zařízení je na velice dobré úrovni. Poloha depandancí v hotelové zahradě poskytuje klientům soukromí s využitím všech hotelových služeb. Depandance nabízí možnost klubových prostor ke společenským aktivitám.

 

Doprava

Hotel leží v nadmořské výšce 780 m, v ekologicky chráněné krajinné oblasti Hrubého Jeseníku, v srdci horského střediska Filipovice – Bělá pod Pradědem. Strategická poloha hotelu, nacházejícího se přímo u Skiparku Filipovice.

SKIPARK Filipovice patří k nejvyhledávanějším a nejdynamičtěji se rozvíjejícím lyžařským areálům v Jeseníkách. A to zejména díky své variabilitě terénu, sedačkové lanovce s rozjezdovým nástupním pásem, dvěma lanovým vlekům, třem sjezdovkám střední obtížnosti s celkovou délkou 2 600 m a přepravní kapacitou 2 700 os./hod. SKIPARK Filipovice je vhodný jak pro rodinné lyžování, tak pro vyznavače sportovnějšího lyžování 

 

Další

polopenze 130 Kč/dítě do 12 let

polopenze 180 Kč/dospělá osoba

 

Zpět na Filipovice

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter