SkiArena

Facebook
 

Avalanche – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

13
Skorojasno

ne

17
Polojasno

po

19
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

Webkamery

Wellness penzion EVA

***
 
Pension
Dolní Moravice
Vzdálenost od střediska
Avalanche:
 
1 km
Souřadnice GPS:
49.9848N
17.3193E

Nechte se hýčkat v nově otevřených útulných prostorách Wellness, které je součástí penzionu EVA. Pro  Váš dokonalý odpočinek Vám nabízíme široké spektrum masáží včetně exotických a tradiční procedury.

Můžete zde využít i některé z klasických lázeňských procedur. Můžete relaxovat v bylinné koupeli, nebo si můžete dopřát relaxaci v čokoládových, pivních nebo vinných pěnových koupelích. Klientům je dále k dispozici tradiční finská sauna a whirlpool.

Uděláme vše pro to, abyste si u nás odpočinuli a načerpali nové síly.

 

 

Pokoje

Nabízíme ubytování v nově zrekonstruovaných pokojích typu STANDARD, situovaných v budově Wellness penzionu EVA. K dispozici máme dvoulůžkové až čtyřlůžkové pokoje s možností přistýlky. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, vysoušečem vlasů, TV/SAT a Wi-Fi připojením. Snídaně i večeře se podávají ve stylovém vinném sklípku.

 

Provozní doba

Recepce je klientům k dispozici denně od 09:00-21:00hod.

 

Gastronomie

Snídaně, obědy a večeře se podávají ve stylovém vinném sklípku, jež je součástí Wellness penzionu EVA. V blízkosti Wellness penzionu EVA, je také mnoho restaurací kde si klient může objednat jídlo ala card.

 

Okolí

Wellness penzion EVA se nachází v chráněné krajinné oblasti Hrubého Jeseníku v obci Dolní Moravice, v blízkosti nejvyšší hory Moravy a Slezska - Pradědu. V okolí je mnoho turistických tras a cyklo stezek.

Nedaleko od Wellness penzionu EVA se nachází velmi turisticky oblíbené lázeňské městečko Karlova Studánka a Malá Morávka, která je od Wellness penzionu EVA vzdálena 1,5km jež Vám v její místní části Karlov pod Pradědem, nabízí spousty možností rekreačního a sportovního vyžití. V zimním období zde máte rozsáhlé možnosti lyžařských aktivit.

V okolí se také nachází hrad Sovinec, soukromý pivovar Excelent - který umožňuje exkurze do útrob pivovaru. Milovníci procházek mohou navštívit Rešovské vodopády, či vyrazit na Praděd naučnou stezkou Bílá Opava.

Wellness penzion EVA sousedí se dvěmi moderními dynamicky se rozvíjejícími lyžařskými středisky, které disponují 2 čtyřsedačkovými lanovými dráhami, s délkou 1800m. Oba skiareály nabízí 7 sjezdových tratí všech stupňů obtížnosti o celkové délce 3800m, uspokojující nejen pokročilé lyžaře ale i začátečníky.

 

Doprava

Wellness penzion EVA se nachází v blízkosti hlavní silnice mezi Dolní Moravicí a Malou Morávkou, za hotelovým komplexem Avalanche. Autobusová zastávka je vzdálena cca 60m od penzionu. Vlaková zastávka cca 2km.

 

Další

Vybavení a služby jež Wellness penzion EVA nabízí: ubytování Jeseníky vinný sklípek wellness a SPA whirlpool finská sauna bylinné koupele pivní koupele vinné koupele masáže bylinné zábaly kosmetické služby suché uhličité koupele bowling SLEVY na skipasy půjčovna lyží a snowboardů úschovna kol, lyží a snowboardů parkoviště v areálu

 

Zpět na Avalanche

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter