SkiArena

Facebook
 

Annaberg – Suchá Rudná – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

19
Skorojasno

ne

20
Light rain

po

18
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

Webkamery

Penzion Doušek

*
 
Pension
Bruntál
Vzdálenost od střediska
Annaberg – Suchá Rudná:
 
8 km
Souřadnice GPS:
49.9925N
17.4663E

Penzion Doušek nabízí luxusní ubytování za přijatelnou cenu. Je situován v klidné části centra města Bruntál. Apartmány i menší pokoje jsou kompletně vybaveny sociálním zařízením se sprchou,TV + SAT, lednicí, varnou konvicí, v kuchyni je k dispozic základní sada nádobí na přípravu snídaně. Připojení k internetu je v celém objektu ZDARMA. Parkování v uzavřeném prostoru penzionu. Perfektní čistota a klid je doménou tohoto penzionu, a proto je často vyhledáván a obsazován i některými známými osobnostmi. Snídaně pouze po dohodě a to formou donášky na pokoj. Rádi ubytujeme i jednu osobu na jednu noc.
 

Provozní doba

7.00-23.30
 

Doprava

Okres Bruntál je spojován především se zachovalou přírodou, čistým vzduchem, rozsáhlými lesními porosty, Chráněnou krajinnou oblastí Jeseníky s nejvyšší horou Moravy - Pradědem. Rovněž s bohatou sněhovou nadílkou a lyžováním od časného podzimu do pozdního jara. Bruntálsko však oplývá i mnohými kulturními a historickými památkami a stavbami významných architektů.
 

Další

Slevy jsou výrazné při počtu ubytovaných osob. Nad 3 osoby nejméně na 3 noci je sleva na osobu až na 290,-Kč/noc. 1 osoba na jednu noc možná.
 

Zpět na Annaberg – Suchá Rudná

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter