SkiArena

Facebook
 

Annaberg – Andělská Hora – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

14
Jasno

ne

17
Polojasno

po

20
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Centrum Stone


 
Hotel
Vrbno pod Pradědem
Vzdálenost od střediska
Annaberg – Andělská Hora:
 
6 km
Souřadnice GPS:
50.1174N
17.3802E

Nově opravený hotel Centrum Stone ve Vrbně pod Pradědem zve k celoroční aktivní, sportovní a relaxační rodinné dovolené.
Hotelová část komplexu Centrum Stone nabízí ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích a jednom čtyřlůžkovém apartmánu. Standardně jsou všechny pokoje vybaveny sociálním zařízením, LCD TV a přípojkou na internet. Luxusně vybavený čtyřlůžkový apartmán nabízí navíc welness a ledničku.
Hotel Centrum Stone nabízí standardně ubytování se snídaní. Polopenzi nebo plnou penzi si hosté vybírají z jídelního lístku. Klimatizovaná restaurace disponuje kapacitou 70 míst a je otevřena od 11:00 do 22:00. Hosté si vybírají z pestrého jídelního lístku. Lze si vybrat z hotových jídel, minutek, jídel bezmasých a čerstvých zeleninových salátů.
CentrumStone je vhodný pro pořádání firemních večírků, vzdělávacích kurzů a svateb. Pro tyto účely je restaurace hotelu vybavena projektorem o úhlopříčce 150 cm, přípojkou na PC a výkonným audio systémem.
 

Okolí

Součástí hotelu CentrumStone je sportovně-relaxační areál. Aktivně založeným návštěvníkům je jsou k dispozici dvě bowlingové dráhy a dva kulečníkové stoly. Občerstvit se mohou hosté v přilehlém baru.
 

Doprava

300 m pod hotelem na ulici Nádražní je autobusová a vlaková zastávka. Odtud jezdí autobusy ve směru Olomouc (lázně Karlova Studánka - cca 9 km - Hvězda s následným přestupem do autobusu - na Ovčárnu ), tak ve směru opačném, do okresního města Bruntálu (cca 25 km). Přímým spojem je možno se dostat do lázní Jeseník (23 km).

 

Zpět na Annaberg – Andělská Hora

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter