SkiArena

Facebook
 

Annaberg – Andělská Hora – aktuální počasí a sníh

Počasí

čt

18
Polojasno

17
Zataženo

so

19
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Anděl

**+
 
Hotel
Andělská Hora
Vzdálenost od střediska
Annaberg – Andělská Hora:
 
0 km
Souřadnice GPS:
50.0597N
17.3904E

Hotel Anděl – leží v horské oblasti Jeseníků s přírodní rezervací Praděd s velmi čistým ovzduším, nedotčenou krásnou přírodou.
V blízkém okolí se nachází mnoho přírodních, historických a technických pokladů.

Hotel Anděl je vhodný pro rodiny s dětmi, skupiny, firemní, společenské akce, teambuilding, školení, lyžařské kurzy, školy v přírodě a sportovní soustředění.

IDEÁLNÍ PRO OZDRAVNÉ POBYTY SENIORŮ A DĚTÍ.

V zimním období prosíme rezervujte včas ! 2 zasněžované vleky s osvětlením a vyšší poloha s garancí sněhu (www.annaberg.cz) !

Celoroční pobyty skupin v přírodě, rekondiční, ozdravné, seznamovací, sportovní soustředění, lyžařské a branné kurzy. Přírodní tělocvična, krytá tělocvična, pronájem učeben ke vzdělávání.

 

Pokoje

Ubytování s vlastním soc. zařízením, v hotelu sauna, whirlpool, zahrada s grilem, terasa a dětský bazének. NEKUŘÁCKÁ restaurace s lobby barem. Sklípek pro privátní akce.

Více na www.hotelandel.info

 

Provozní doba

recepce 8-22

 

Gastronomie

obvyklá česká i mezinárodní kuchyně, útulné domácké prostředí

 

Okolí

Malebné městečko na svahu poutní hory Annaberg. Jako by zaspalo posledních 100let, probouzí se novým lyžařským centrem (www.annaberg.cz) do moderní doby. Čistá nedotčená příroda, překrásné výhledy a terény k výletům i tůrám. Blízký je hlavní hřeben Jeseníků s nejvyšší horou Pradědem 1492 m.n.m. Ideální pro cyklovýlety. Blízké stáje legendárních koní Paramona a Železníka pro milovníky koní a vyjížděk na nich. Blízké lázně Karlova Studánka, moderní wellness centrum v Bruntále a mnoho dalších sportovních příležitostí.

 

Doprava

autem do Bruntálu, pak výjezd cca 10km směr Světlá Hora, Vrbno pod Pradědem, Jeseník - Andělská Hora je za obcí Světlá, v mírném kopci na úpatí Annenského vrchu

vlakem do Bruntálu, pak bus směr Vrbno pod Pradědem

hotel je v centru obce, parkoviště u hlavní silnice, nelze přehlédnout

 

Další

Těšíme se na Vaši návštěvu :-)

 

Akce

Pro organizované skupiny a kurzy výrazné slevy na pobyt i vleky, organizujeme KURZY NA KLÍČ s veškerým komfortem a zázemím pro dozorující pracovníky. Vyžádejte si bližší nabídku.

 

Zpět na Annaberg – Andělská Hora

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter