SkiArena

Facebook
 

Stupava – aktuální počasí a sníh

Počasí

13
Light rain

so

21
Jasno

ne

22
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

0 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Chalupa Paseky

*
 
Chalupa
Osvětimany
Vzdálenost od střediska
Stupava:
 
6 km
Souřadnice GPS:
49.0701N
17.2525E

Rekreační chalupa je situována na úpatí Chřibů v obci v Osvětimany, místní část Paseky. Objekt má vybavenou kuchyň s el. sporákem, ledničkou, kuchyňskou linkou a rychlovarnou konvicí. V objektu je nová koupelna s WC a sprchovacím koutem. V domku jsou dvě obytné místnosti: nově zřízená obytná místnost s trámovým stropem a palubkovou podlahou se dvěma postelemi a původní místnost s postelí a pohovkou. Další rozkládací gauč se nachází v kuchyni. Topení na tuhá paliva (2x) nebo el. přímotop. K dispozici je barevná televize a radiomagnetofon. Venku je k dispozici uzavřený dvůr s možností posezení na dřevěné terase a s venkovním grilem. Parkování u objektu pro dvě auta. Domácí zvíře zdarma.

 

Gastronomie

Nedaleko se nachází výletní restaurace. Další restaurace se nacházejí v obci (2 km).

 

Okolí

Koupání (koupaliště a přehrada) je asi 2 km, menší rybník 100 m. Domek se nachází na cyklistické stezce v blízkosti sportovního areálu s tenisovými a volejbalovými kurty a fotbalovým hřištěm. Nedaleko je les s možností houbaření, procházek a pěších výletů (Sv.Kliment, Kazatelna, Cimburk, Buchlov). Další výlety do vzdálenějšího okolí jsou: hrad Buchlov, zámek Buchlovice, archeoskanzen Modrá, zámek Milotice, Slovácké muzeum v Uh. Hradišti, Velehrad, Památník Velké Moravy ve Starém Městě, Baťův kanál, barokní hřbitov v Střílkách. Vzdálenější výletní cíle: Lednicko-Valtický areál, zámky Slavkov, Bučovice, Kroměříž, Bílé Karpaty. V místě je výletní restaurace. Lyžařský vlek (2 x 400m) je 100 m od objektu.

 

Doprava

Domek se nachází v obci Osvětimany, okr Uh.Hradiště při spojnici Kyjov-Uh.Hradiště v místní části Paseky v údolí pod lesem asi 2 km od centra obce (směr Vlčák).

 

Další

Cena za objekt je 1150 Kč za den a zahrnuje pronájem, rekreační poplatek, ložní prádlo (4 osoby). Za každou další osobu na přistýlce 100 Kč/den. Cena nezahrnuje spotřebu energie a závěrečný úklid (provádí klient). Kouření v objektu není povoleno. Majitel požaduje kauci 1000,-Kč, z které se odečítá spotřeba energie. Ubytování vhodné pro rodiče s dětmi.

 

Zpět na Stupava

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter