SkiArena

Facebook
 

Rališka – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

17
Polojasno

po

19
Polojasno

út

19
Jasno

Stav sněhu

Výška sněhu

0 cm

Nový sníh

0 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Mesit

***
 
Hotel
Horní Bečva
Vzdálenost od střediska
Rališka:
 
1 km
Souřadnice GPS:
49.4241N
18.3253E

Hotel Mesit s celoročním provozem je situován v malebném prostředí Beskyd na Horní Bečvě v blízkosti místní přehrady. Poloha hotelu v klidném a přátelském prostředí nabízí ideální podmínky pro všestranný aktivní odpočinek a relaxaci. Hotel je svým vybavením vhodný jak pro letní i zimní rekreaci, tak pro sportovní a vzdělávací kurzy, společenské a rodinné oslavy a kongresovou turistiku.
 

Pokoje

Všechny pokoje jsou vybaveny lednicí, televizorem se satelitním příjmem, wi-fi připojením k internetu zdarma, koupelnou s vanou (jednolůžkové pokoje sprchovým koutem) a sociálním zařízením
 

Provozní doba

nonstop
 

Gastronomie

Vaříme denně od 10:00 do 21:30. Hosté mají možnost stravovat se individuálně - denní výběr menu a bohatý výběr z jídelního lístku nebo formou polopenze či plné penze. Hotelová restaurace je určena jako hlavní stravovací zařízení hotelu. Snídaně se podávají formou bufetu. Během celého dne si zde hosté mohou vybrat různé druhy pokrmů a nápojů z bohatého jídelního a nápojového lístku. Snack bar můžete navštívit od 10.00-22.00.hodin. Nabízíme tři druhy čepovaného piva, míchané nápoje, širokou nabídku alko i nealko nápojů, podáváme zde taktéž jídla a zmrzlinové poháry.
 

Akce

Otevíráme 26.12.2010. V ceně pobytu je zahrnuto stravování polopenzí: Snídaně formou studeného a teplého bufetu Večeře rautem, výběr ze tří druhů masa, přílohy, saláty, moučník Nejmenším návštěvníkům bude k dispozici sál s hračkami, potřebami k malování a s projekcí pohádek. Silvestr 2010 - Slavnostní večeře - předkrm - polévka - hlavní chod - moučník - Program - diskotéka pro mladší v nočním baru - diskotéka pro střední generaci v denním baru - vystoupení travesti Divoké Kočky - vystoupení tanečnice - Druhá večeře - teplý a studený raut - Půlnoc - slavnostní přípitek - ohňostroj ZÁBAVA KONČÍ ODCHODEM POSLEDNÍHO HOSTA Kadeřnictví, pedikúra, manikúra a masáže denně v provozu. Každý večer Vám bude k dispozici i noční bar s reprodukovanou hudbou a příjemným posezením.
 

Zpět na Rališka

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter