SkiArena

Facebook
 

Kyčerka – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

17
Polojasno

po

20
Polojasno

út

19
Jasno

Stav sněhu

Výška sněhu

0 cm

Nový sníh

0 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Penzion Polanský

**
 
Hotel
Velké Karlovice
Vzdálenost od střediska
Kyčerka:
 
4 km
Souřadnice GPS:
49.3505N
18.3604E

Penzion Polanský se nachází v jednom z nejkrásnějších údolí Velkých Karlovic, v údolí Podťaté. V areálu penzionu neleznete ubytovací část, kde je k dispozici 80 lůžek v celkové 28 pokojích a také stravovací část, jež nabízí jak českou tak i zahraniční kuchyni. Záleží jen na Vás, na čem si budete chtít během pobytu pochutnat.

Pár informací z historie penzionu:

V roce 2002 odkoupila penzion společnost STAR Zlín, jež jej také několik let provozovala. V témže roce proběhla i rozsáhlá rekonstrukce a znovu byl penzion otevřen 1 srpna 2003. Vnitřní část stejně jako venkovní zázemí je maximálně přizpůsobeno pro pobyty škol a zájmových sdružení, ale také pro firemní klientelu či dnes čím dál častější rodinné a školní srazy.

Areál penzionu:

Krom kvalitně udržovaných vnitřních prostor naleznete v areálu penzionu také hřiště s umělým povrchem, kde můžete strávit čas hrou tenisu, volejbalu, nohejbalu či dalších sportů. Samozřejmostí pro Vaše ratolesti je také dětské hřiště s atrakcemi vyhovující evropským normám. Velikost a možnosti areálu nabízejí svým provedením pořádání různých akcí, a to jak firemních či rodinných, tak i akcí jiného rázu. Samozřejmostí jsou svatby, oslavy a podobně.

 

Provozní doba

Recepce je pro Vás otevřena denně od 8:00 do 20:00. V Ostatních případech jsme na vaše dotazy a k vaší pomoci připraveni na telefonu 24 hodin denně.

 

Gastronomie

V naší restauraci pro vás připravujeme hlavně českou kuchyni ale také krajové speciality. V rámci gastronomických akcí ale také různé speciality ze světové kuchyně. Pro vaši maximální spokojenost si sami pečeme pečivo a sladké koláčky.

 

Doprava

Automobilem směrem ze Vsetína při příjezdu do Velkých Karlovic se na kruhovém objezdu dáte druhým výjezdem a po ujetí vzdálenosti cca 3,6km narazíte na křižovatku vedoucí rovně směr Slovenské hranice a vpravo směr údolí Podťaté. Odbočíte tedy vpravo a po 1,3km narazíte na další křižovatku, vedoucí mírně vlevo či vpravo. Zde se držte té cesty vedoucí mírně vlevo. Jakmile projedete touto křižovatkou, jeďte stále rovně a dorazíte k areálu penzionu.

Automobilem směrem z Rožnova pod Radhoštěm při příjezdu do Velkých Karlovic se na kruhovém objezdu dáte třetím výjezdem a po ujetí vzdálenosti cca 3,6km narazíte na křižovatku vedoucí rovně směr Slovenské hranice a vpravo směr údolí Podťaté. Odbočíte tedy vpravo a po 1,3km narazíte na další křižovatku, vedoucí mírně vlevo či vpravo. Zde se držte té cesty vedoucí mírně vlevo. Jakmile projedete touto křižovatkou, jeďte stále rovně a dorazíte k areálu penzionu.

Autobusem směrem ze Vsetína bude záležet na tom, kterou linku využijete směrem Velké Karlovice. Nejideálnější je ve Vsetíně nastoupit na linku č. 5, časovanou do Velkých Karlovic, Podťaté. Autobusy jedoucí přímo k nám do údolí, ve kterém se penzion nachází jezdí dostatečně často, ve všední dny přibližně každou hodinu, o víkendech a ve svátky je toto mírně omezeno. Zastávka na které vystoupíte se jmenuje "Velké Karlovice, Poďtaté, u Polanských.

Vlakem směrem ze Vsetína Je nejideálnější dorazit na zastávku Velké Karlovice - zastávka, od zastávky půjdete přibližně 5 minut na rozcestí Soláň, kde již přijíždí autobusy jedoucí k nám do údolí Podťaté. Zastávka na které vystoupíte se jmenuje "Velké Karlovice, Poďtaté, u Polanských.

Autobusem směrem z Rožnova pod Radhoštěm je nejlepší dopravit se linkou na rozcestí Podťaté, kde přestoupíte na autobus jedoucí přímo do údolí. V tomto případě je nutné dát si pozor na to, jak jsou od sebe vzdáleny přestupy. Autobusy z Rožnova pod Radhoštěm nejezdí do Velkých Karlovic tak často jako ze Vsetína a u některých linek je dlouhá časová propast mezi příjezdem a přípojem do údolí Podťaté.

 

Zpět na Kyčerka

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter